Een bijzondere Chloé traditie: Chloé les mini 2018

Tradities zijn er om te koesteren. Een bijzondere Chloé traditie is de jaarlijkse lancering van Les Mini Chloé. Kleine flacons van 20ml die je makkelijk mee kunt nemen op vakantie en in je (hand)tas. Voor 2018 introduceerde het merk drie Les Mini Chloé-geuren om het zomerseizoen op te fleuren. De kleine, charmante flacons laten het hart van elke Chloé fan smelten. Ook wanneer je geen Chloe-fan bent zul je de les mini flacons schattig vinden.

Zelf ben ik helemaal weg van deze mini flacons. Ik heb dit drietal dan ook grotendeels om hun uiterlijk gekocht. De flacons hebben overigens de looks van het origineel en ook de geuren zijn hetzelfde als de geuren in grote verpakkingen. Groot fan van Chloe geuren ben ik niet, althans ik word er niet door aangetrokken zoals bij de geuren van Guerlain, maar deze mini’s moest ik gewoon hebben. Hoe schattig zijn ze?

Vorige jaar kocht ik deze Chloé les mini setje en sindsdien heeft dit setje in mijn parfumkastje staan pronken, en dan bedoel ik ongebruikt! Maar nu dat er een les mini 2019 uitgebracht is wordt het zeker hoogtijd om een artikel aan dit drietal te wijden. Overigens wil ik de komende periode alle drie geuren gaan uitproberen. Ik weet dat vele parfum-liefhebbers fan van Chloé geuren zijn, ik ben dan ook benieuwd of ik over een tijdje tot deze categorie zal gaan horen. De geuren zullen bij mij wellicht geen groot favoriet worden (of toch wel?) maar ik denk wel dat ik ze wel zal weten te waarderen. Mijn reviews van dit drietal volgen nog.

Zoals ik hierboven al aangeef is er onlangs een 2019 variant uitgebracht en ook deze bestaat uit drie mini geuren. Een nieuwkomer in de les mini set is de geur Nomade waar ik persoonlijk geen fan van ben. Ik moet toegeven dat ik wel gek genoeg ben om, ondanks dat ik de geur niet super lekker vind, deze mini variant te zullen aanschaffen. 

Ben jij fan van Chloé geuren? En ben jij ook verliefd op deze les mini flacons?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *