Dramatic X-MAS Eyelook

De feestdagen zijn weer in volle gang, en dat betekent voor mij naast cadeautjes, gezellig met de familie zijn en lekker eten ook een hoop make-up. Ik houd er van nét wat extra’s te doen rond deze dagen, en echt lekker te experimenteren met make-up. Beautytopia is al in kerstsfeer maar er ontbreekt nog wat, en dat is natuurlijk een kerstlook! Voor wie nog inspiratie voor tweede kerstdag nodig heeft, wellicht is dit wat.

Als je van nude houd, dan is deze look waarschijnlijk niks voor jou. De look is opvallend, donker, groen en glitterig! Ik vind deze look geweldig, en laat hem graag aan jullie zien! Ik leg stap voor stap uit hoe ik deze look gemaakt heb. Wel heb ik wat high-end producten gebruikt, maar neem gewoon iets wat in jou stash zit en erop lijkt!

Dramatic XMAS look 1Begin natuurlijk als aller eerste met het primen van je oogleden. Zo zorg je er voor dat de oogschaduw niet in de lijntjes in je crease gaan zitten.

Dramatic XMAS look 2 Dramatic XMAS look 3 Dramatic XMAS look 4Vervolgens heb ik van Gosh 2 potloden gepakt, een huidskleur met glitters, en een groene kleur. Deze heb ik heel slordig aangebracht op mijn ogen, en daarna met mijn vinger geblend. De kleur mag best slordig blijven, we gaan hier overheen met oogschaduw.

Dramatic XMAS look 5 Dramatic XMAS look 6Ik heb uit het Urban Decay Electric Palette 2 kleurtjes gebruikt, namelijk Fringe: een opvallende, shimmery groene kleur. En Revolt: een super opvallende zilver/glitterige oogschaduw. Fringe heb ik aangebracht op het uiterste helft van mijn ooglid, en Revolt aan de binnenkant. Ik heb deze twee kleurtjes op mijn ooglid in elkaar over laten lopen.

Daarna heb ik van MAC de kleur Saddle aangebracht in mijn arcadeboog, zodat ik een basis kleur heb. Ik heb de crease nog donkerder gemaakt met een zwarte kleur uit een Sleek Palette, over Saddle heen. Doordat ik Saddle als eerste aangebracht heb behoud ik de warmte in mijn arcadeboog.

Dramatic XMAS look 7 Dramatic XMAS look 8Vervolgens kun je de look afmaken zoals je zelf wilt. Ik heb gekozen voor een opvallende winged eyeliner, en mascara. Ook nepwimpers zijn zeker niet overrated bij deze look!

Hier het eindresultaat: Dramatic XMAS look 9 Dramatic XMAS look 10

Ik hoop dat jullie mijn Dramatic X-MAS eyelook leuk vinden!

Liefs,
Shannen

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

2 reacties

  1. zegt:

    Wauw echt een prachtige look! Ook heel leuk voor oud&nieuw! 🙂

  2. zegt:

    Ik vind deze een hele mooie look, zeker voor de avonduren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *