Dr. Van der Hoog Kracht Anti-Rimpel Masker review

Anno nu kennen we allemaal wel het belang van zelfzorg. Goed voor jezelf zorgen, zowel van binnen als van buiten. En als we het dan over het verzorgen van de buitenkant hebben staat het gezicht op nummer 1. Je gezicht is immers het eerste dat opvalt bij een ander. Het is dan ook niet gek dat wij vrouwen veel tijd aan onze gezicht besteden. En dat we allemaal ook weten dat gezichtsmaskers ontzettend goed voor de huid is. Ook ikzelf ben hiervan op de hoogte en mijn streven is dan ook om mijn gezicht wekelijks van een goede masker te voorzien. En zoals met bijna alles is het altijd wel zoeken naar een merk/product dat goed bij je eigen huid past. Eentje dat daadwerkelijk hetgeen dat het beloofd doet en dus ook je huid geeft wat het nodig heeft. Voor mijn gezicht betekent dit een masker dat voor een egalere en stralender teint zorgt. En als het product daarnaast ook nog eens rimpels tegengaat, is het helemaal top.

Dr. Van der Hoog is een merk waar velen toch wel positief over zijn. Dit merk heeft een ruime gezichtsverzorgingsproduct in het assortiment zitten waaronder maskers. Ik liet mijn nieuwsgierigheid mij meevoeren en bestelde kort geleden de Dr. Van der Hoog Kracht Anti-Rimpel Masker. Mijn eerlijke mening over dit product lees je hieronder.

Waarom ik voor de Dr. Van der Hoog Kracht Anti-Rimpel Masker gekozen heb

De Dr. Van der Hoog Kracht Anti-Rimpel Masker is bedoeld voor de beginnende huidveroudering en rijpere huid. Huidveroudering begint volgens Dr. Van der Hoog al bij de leeftijd van 30 jaar. Rond deze leeftijd gaat de hoeveelheid collageen en elastine vertragen waardoor de huid slapper begint te worden. Dit maakt dus dat deze masker geschikt is voor mijn huid. Verder heb ik een droge gezicht, dat Glycerine op het ingrediëntenlijst op nummer 2 staat maakt mij blij. Glycerine heeft namelijk een vochtbindende werking en zorgt er daardoor voor dat je huid vocht beter vasthoudt en minder snel uitdroogt.

Beschrijving Dr. Van der Hoog Kracht Anti-Rimpel Masker

Het Dr. Van der Hoog Kracht Anti-Rimpel Masker is rijk aan vitamine A en een speciaal anti-rimpelcomplex die diepe rimpels verminderen, de veerkracht van de huid verbeteren en zorgen voor een egalere teint. De rozenbottelzaadolie bevat essentiële vetzuren, antioxidanten en vitamine A en C en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Wortelolie kalmeert de huid en helpt bij cel vernieuwing.

Gebruiksaanwijzing Dr. Van der Hoog Kracht Anti-Rimpel Masker:

Breng met een kwast of vingertoppen een royale laag aan op het gereinigde gezicht. Houd de huid rondom de ogen en mond vrij. Laat het masker 10 tot 15 minuten inwerken. Neem het masker af met lauwwarm water en dep de huid droog met een zachte handdoek. Gebruik voor een optimaal resultaat wekelijks.

Dr. Van der Hoog Kracht Anti-Rimpel Masker: Mijn eerlijke mening

De dr. Van der Hoog Kracht Anti-Rimpel Masker zit in een roze/witte kartonnen vierkante verpakking. Gewoon lekker simpel dus. In een verpakking zit 10 ml product in, hier haal ik twee ‘behandeling’ (lekker dik aangebracht) uit. Echter wanneer je er zuinig mee omgaat zou je zelfs een derde behandeling uit kunnen halen. Het product zelf heeft een dikke, iets wat gelig, crèmeachtige substantie. Het heeft een fijne frisse geur en brengt echt heel fijn aan.  De dr. Van der Hoog Kracht Anti-Rimpel Masker geeft op mijn gezicht een licht tintelend/prikkelend gevoel. Dit ervaar ik overigens niet negatief of zo. Ik moet zeggen dat ik hierdoor wel het gevoel heb dat het product daadwerkelijk voor mijn huid iets doet. De dr. Van der Hoog Kracht Anti-Rimpel Masker trekt gedeeltelijk in de huid en de overige goedje droogt lichtelijk op. Na 15 minuten heb ik het product van mijn gezicht gewassen. En wat was ik positief verrast. Mijn gezicht zag er na het afspoelen minder dof/droog uit en dus stukken stralender. Ja, ik ben tevreden en ben zeker van plan dit product in mijn gezichtsverzorgingsroutine mee te nemen. En wat betreft het anti-rimpel en diepe rimpels verminderen gedeelte: dit moet maar later blijken.

Heb jij een favoriete gezichtsmasker?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. Dat klinkt als een prettig masker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *