Dove Cream Oil douchecrème

Als het om doucheproducten gaat doe ik niet zo heel moeilijk. Omdat ik nog altijd op zoek ben naar producten die op mijn droge huid een goede werking kunnen hebben neem ik met plezier iedere keer een ander merk onder de douche. Zo nu en dan kom ik dan ook enkele tegen waarvan ik zeker over te spreken ben. Zo ook over dit product.

Op het moment is Dove Cream Oil mijn gezelschap voor onder de douche. Dove Cream Oil is een voedende douchecrème met natuurlijke, verzorgende oliën. Toen ik dit product in de winkel tegenkwam was ik erg benieuwd of mijn lichaam er baat bij zou hebben. En ik moet zeggen; ik merk het verschil.

Dove Cream OilDove Cream Oil zit in de bekende dove-verpakking, wit plastic dat van boven smal is, naar wat breder aan de onderkant en heeft een goed sluitend klikdopje. De douchecrème heeft ongeveer dezelfde structuur als een bodylotion en is crèmekleurig. Het spul ruikt lekker zoet en bloemig, maar of dit nou de geur van jasmijn en honing is, zoals op de achterkant van de verpakking staat, daar ben ik nog niet achter. Maar lekker ruikt het zeker wel.

Dove douchecrèmeDove Cream Oil voelt op de huid heerlijk zijdezacht aan en schuimt net goed genoeg om je er goed mee te kunnen wassen. Bij het wassen blijf je de geur ruiken maar gelukkig is deze niet verstikkend maar gewoon lekker subtiel. Je voelt inderdaad dat het spul iets met je huid doet, het verzorgt en hydrateert. Na het douchen blijf je nog enige tijd de heerlijke geur van de douchecrème ruiken maar dit vervliegt op den duur wel weer. Je huid voelt lekker zacht en gevoed aan. Als je het mij vraagt komt dit product zijn beloftes zeker wel na.

Dove Cream Oil is voor mij zeker een blijvertje.

Dove Cream Oil heeft een inhoud van 250 ml en is voor ongeveer 4 euro in de winkel te koop. Ik kocht deze bij de Wibra voor € 1,99, hopelijk behoort deze tot hun vaste assortiment want het is zeker voor herhaling vatbaar.

9 reacties

 1. zegt:

  Lijkt me een heerlijke douchegel 🙂

 2. zegt:

  Klinkt goed! ♡

 3. zegt:

  Lijkt me ook heerlijk!

 4. zegt:

  Ik gebruik altijd douchecreme’s van Dove 😀

 5. zegt:

  Douchecreme’s van Dove zijn zo heerlijk!

 6. zegt:

  Ja dove is zo fijn!

 7. Wat een goede tip dat ze ‘t ook bij Wibra verkopen.

 8. Dove heeft altijd goeie badproducten 🙂

 9. zegt:

  wat een heerlijke wibra prijs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *