Dove Amandelmelk & Hibiscus

Dove is een merk dat we allemaal wel kennen. Als het niet door de producten is, dan is het wel door de reclamespotjes. Zelf ben ik een grote fan van Dove en ik gebruik hun producten dan ook graag. Eén uit hun verzorgingslijn die ik maanden geleden ontdekt hebt is de Purely Pampering. Van de Cream Oil douchecrème en de Sheaboter & warm vanille body cream ben ik een grote fan en sinds kort heb ik de Amandelmelk & Hibiscus ontdekt.dove Amandelmelk Hibiscus 1 dove Amandelmelk Hibiscus 2Dove Purely Pampering bestaat uit heerlijke verzorgingsproducten voor tijdens en na het douchen. Dove Purely Pampering Amandelmelk & Hibiscus wordt omschreven als een voedende crème met amandelmelk die in combinatie met de geur van hibiscus een ware betovering voor je zintuigen is. Amandelmelk beschermt en verzorgt je huid, terwijl de geur van hibiscus een heerlijk rustgevend gevoel geeft.dove Amandelmelk Hibiscus 3Het eerste wat mij bij zowel de douchecrème als de lotion opvalt is hun overheerlijke zoete geur, wat houd ik ervan!dove Amandelmelk Hibiscus 4Purely Pampering Amandelmelk & Hibiscusvoedende douchecrème heeft naast een overheerlijke zoete geur, een romige structuur die zacht aanvoelt en lekker over het lichaam glijdt. Het product schuimt goed waardoor je er niet heel veel van nodig hebt om je er goed mee te wassen. Bij het wassen blijf je de geur ruiken maar gelukkig is deze niet verstikkend en gewoon lekker subtiel. Ook na het douchen zal de geur nog enige tijd merkbaar zijn maar ook dit vervliegt redelijk snel. Je lichaam voelt na het douchen zacht en gevoed aan en dan is het tijd om je lichaam van de nourishing lotion te voor zien.dove Amandelmelk Hibiscus 5Purely Pampering Amandel cream & Hibiscusnourishing lotion heeft een fijne, romige structuur die niet zwaar aanvoelt. Het spul laat zich lekker gemakkelijk uitsmeren en trek snel in de huid. Na gebruik voelt de huid heerlijk zacht en verzorgd aan en de heerlijke geur van hibiscus blijft enige tijd merkbaar. Omdat ik aan de Dove Sheaboter & warm vanille body cream gewend ben, merk ik dat deze nourishing lotion net iets minder voedend is. Maar het blijft een heerlijk product dat zijn beloftes goed nakomt.dove Amandelmelk Hibiscus 6Zowel de voedende douchecrème als de nourishing lotion komen hun beloftes goed na. Natuurlijk moet je van de geur van hibiscus houden wil je van beide producten genieten. Maar gelukkig heeft Dove diverse geuren waaruit je kunt kiezen, vast en zeker dat er een geur tussen zit die naar je smaak is. Het leuke aan de producten van Dove is dat ze naast goede werkingen ook vaak in de aanbieding zijn waardoor je ze voor een zeer goede prijs kunt uitproberen. Op het moment zijn ze bijvoorbeeld bij zowel de Albert Heijn als bij Etos in de aanbieding, 1+1 gratis!

16 reacties

 1. oeh die lijken me super lekker!

 2. zegt:

  Ik heb de douchegel ook en dit is echt mijn go to douchegel in de winter, hmmmm 😀

 3. zegt:

  ze klinken heerlijk! 🙂

 4. Oh klinkt erg goed 🙂 Ik ben sowieso fan van Dove, zulke fijne producten!

 5. lijken me heerlijk!

 6. zegt:

  De producten van Dove zijn zo fijn!

 7. zegt:

  Ooh, ik heb deze bodylotion laatst bij de Action gevonden in een Duitse variant! Ik vind hem ook superlekker, maar ruik ook iets mintigs, jij ook?

 8. Volgens mij ruikt dit wel lekker!

 9. Deze geur lijkt me echt goddelijk lekker!

 10. Ik heb ook de Amandelmelk & Hibiscus douchecreme, vind het heerlijk!!

 11. zegt:

  De geur lijkt mij heel erg lekker. Toch snel eens aan gaan snuffelen als ik er in de buurt kom, want ik ben sowieso gek op de producten van Dove.

 12. Ik gebruik haast altijd Dove producten voor mijn lichaam 😀

 13. Lijken me erg lekker!

 14. zegt:

  Ben hier erg benieuwd naar! Bijna alles van Dove is echt heerlijk 🙂

 15. zegt:

  Deze lijkt me zo lekker. X

 16. zegt:

  Ik heb deze ook, vind ‘m erg fijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *