Douglas Lanceert Beauty Mirror: De kleinste beautycase ter wereld

Éen gezicht, duizend looks. Dat is wat Douglas met haar nieuwe digitale tool wilt aanbieden. Douglas presenteert  de Douglas Beauty Mirror en deze kun jij vanaf nu ervaren! De innovatieve tool is geïntegreerd in de Douglas App en beschikt naast een frisse look over intuïtieve functies. Met deze App test je meer dan 1000 producten van Lancôme, Giorgio Armani en Yves Saint Laurent. Je kunt met behulp van virtual reality prachtige looks creëren en je laten inspireren!

De Douglas Beauty Mirror is een unieke service dat mogelijk is dankzij virtual reality. Met de Beauty Mirror kan iedereen complete make-uplooks en individuele producten in diverse kleurtinten uitproberen, combineren en kopen. Deze app biedt je de mogelijkheid om jouw gecreëerde virtuele look te fotograferen om vervolgens op te slaan, per e-mail te verzenden of rechtstreeks op social media te delen.

Met de nieuwe Douglas Beauty Mirror digitaliseert Douglas de schoonheidservaring voor hun klanten en maken ze deze op elk moment en overal toegankelijk. In de pilotfase zijn meer dan duizend producten van Lancôme, Giorgio Armani en Yves Saint Laurent beschikbaar. Dit digitale productportfolio zal in de toekomst geleidelijk worden uitgebreid. 

Wat vindt jij van de Douglas Beauty Mirror? Heb jij het al uitgeprobeerd? 

 

Volg jij BeautyTopia al op Instagram?

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *