Headlines, LifeStyle, Uitgelicht DIY: Sjaal hanger

DIY: Sjaal hanger

Vandaag een simpele maar superhandig DIY welk ik tijdens één van mijn vele uren surfplezier op het World Wide Web tegenkwam.  Tot kort geleden bewaarde ik mijn sjaals opgevouwen in mijn ladekast, ik moet zeggen dat ik ze opgehangen veel leuker vind staan. Deze zogeheten sjaal hanger kun je uiteraard voor andere accessoires gebruiken. Ik heb voor manlief bijvoorbeeld eentje gemaakt waaraan zijn dassen nu hangen.douche gordijn ringenDe douchegordijn ringen kun je in diverse winkels kopen. Ik kocht mijne bij de Big bazaar compleet met gordijnen voor €1,99. Bij bijvoorbeeld de Hema en Blokker vind je losse  douchegordijn ringen maar daar betaal je meer voor.sjaal hangerEen geschikte hanger heb je wellicht al gewoon in je kast hangen. Zo niet vind je deze in winkels als Hema, Blokker ect. Maar op de markt vind je er ook genoeg, en daar betaal je er niet voor. Mocht je dus in de buurt van een markt wonen ga eens langs kledingverkopers en vraag hen wat hangers.

Verdere uitleg heeft deze DIY niet nodig, veel plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.