Vandaag een simpele maar superhandig DIY welk ik tijdens één van mijn vele uren surfplezier op het World Wide Web tegenkwam.  Tot kort geleden bewaarde ik mijn sjaals opgevouwen in mijn ladekast, ik moet zeggen dat ik ze opgehangen veel leuker vind staan. Deze zogeheten sjaal hanger kun je uiteraard voor andere accessoires gebruiken. Ik heb voor manlief bijvoorbeeld eentje gemaakt waaraan zijn dassen nu hangen.douche gordijn ringenDe douchegordijn ringen kun je in diverse winkels kopen. Ik kocht mijne bij de Big bazaar compleet met gordijnen voor €1,99. Bij bijvoorbeeld de Hema en Blokker vind je losse  douchegordijn ringen maar daar betaal je meer voor.sjaal hangerEen geschikte hanger heb je wellicht al gewoon in je kast hangen. Zo niet vind je deze in winkels als Hema, Blokker ect. Maar op de markt vind je er ook genoeg, en daar betaal je er niet voor. Mocht je dus in de buurt van een markt wonen ga eens langs kledingverkopers en vraag hen wat hangers.

Verdere uitleg heeft deze DIY niet nodig, veel plezier!

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

10 Reacties

 1. Wat een goed idee! Je kunt het ook voor riemen gebruiken denk ik. 🙂

  1. Ik denk inderdaad dat je het voor genoeg andere doeleinden kunt gebruiken 🙂

 2. Handig zeg!! Je kunt er ook nog andere dingen aan hangen.

 3. Wat creatief om je sjaals zo op te hangen! Leuk!

 4. Wat een handig idee 😉 Ik heb ook veeel sjaaltjes, en heb ze allemaal netjes opgevouwen in een laatje liggen. Dit ziet er wel veel leuker uit!

 5. Wat handig! Dit ga ik ook doen> X

 6. Wat heb je dat leuk gedaan zeg! Lijkt me ontzettend handig!

 7. Leuke tip, ik heb mijn sjaals namelijk ook allemaal op één hoop liggen wat totaal niet overzichtelijk is.

 8. Wat een leuke en handige DIY! Ik heb mijn sjaaltje allemaal in de kast liggen, maar ik vind dit eigenlijk veel handiger om ze op te hangen.

 9. leuk gedaan zeg, goed idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *