Notice: mysqli_real_connect(): Setting mysql connection to use "beautytopia.nl.mysql.service.one.com" in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Dit zijn de Catrice IcoNails Gel Lacquer op mijn wishlist - BeautyTopia.nl

Dit zijn de vier Catrice IcoNails Gel Lacquer op mijn wishlist

In mijn vorige post kon je mijn review van de Catrice ICONails Gel Lacquer 73 I Have a Blush on You lezen. Terwijl ik op de site van Catrice dit kleurtje opzocht kwam ik erachter dat er maar liefst 22 nieuwe kleuren aan de ICONails lijn toegevoegd zijn, waaronder dit kleurtje dus. Naast dat ik verliefd op I Have a Blush on You ben geworden, viel ik ook als een blok voor vier andere kleurtjes. En uiteraard zou ik dit viertal heel graag aan mijn nagellakstash willen toevoegen. In dit artikel laat ik jou zien welke nagellakken ik het over heb. Dit zijn de vier Catrice IcoNails Gel Lacquer op mijn wishlist. Lees je weer gezellig mee?

Ik heb een zwakte voor oudroze/mauve tinten en de eerste twee lakken past perfect in dat straatje. Catrice 88 Pink Makes The Heart Grow Fonder en 89 She Needs A Herose zijn beide kleurtjes die ik met gemak het gehele jaar door zou kunnen dragen. Kleurtjes waar ik nooit van uitgekeken zal worden. Kleurtjes dat, als het even kan, zeker niet uit mijn stash mogen ontbreken.

Een ander kleurtjes dat bij bovenstaande twee kleurtjes past is Make me up! Ook naar dit kleurtje ben ik benieuwd. Zo op de foto vind ik het prachtig!

Naast boven genoemde drietal ben ik ook benieuwd naar Catrice 87 Enjoy The Lilac Things, ook een mooie kleurtje, vindt je niet? De dusty paarse tinten doen het tegenwoordig bij mij ook goed. Het is nu dan wel hartje zomer en hebben vele nagellak-liefhebbers hun donkere kleuren achterin de kast opgeborgen, maar voor het komende najaar is dit een prachtig lakje.

Tot nu toe heb ik alle vier de kleurtjes tot mijn grote teleurstelling nog nergens kunnen vinden, zowel online als in winkels niet. Althans niet hier in Nederland. Op de webshop van DM (Duitse drogisterij) heb ik drie van de vier kleurtjes gevonden maar helaas verstuurd deze Duitse shop niet naar Nederland. En een trip van Amsterdam naar Duitsland doe je niet ‘even’. Zeker niet met een newborn die om de vier uurtjes moet eten en ik daarnaast ook om de vier uurtjes moet afkolven. Mocht iemand binnenkort een trip naar DM op de planning hebben staan, let me know 🙂

Foto’s zijn overigens afkomstig van de website van Catrice.

Wat vindt jij van dit drietal?

 

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. Mooie kleuren voor zo richting het najaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *