I Did It! Dit is mijn nieuwe onderneming

Yeetje zeg,… wat vliegt de tijd razendsnel voorbij. Ik kan haast niet geloven dat het alweer bijna 7 maanden geleden is dat ik voor het laatst een blogpost online gezet heb. In mijn hoofd was dit echt niet zo lang. Maar goed. Ik ben terug en ga mijn uiterste best doen om weer met regelmaat artikelen online te zetten. Dit heb ik toch wel gemist. Om te beginnen zal ik 1x in de week posten en mocht ik er de tijd voor hebben zal ik dit gaan uitbreiden naar 2x. Ik ga mijn best doen want het is voor mij een behoorlijk drukke periode. En ik moet voor mezelf een goede ritme, schema zien te maken. Voor nu is het zo nu en dan behoorlijk uitdagend om te balanceren tussen privé en zakelijk.

Ik ben dus ruim 7 maanden afwezig geweest. Mijn afwezigheid had natuurlijk een reden. Wie mij op Instagram volgt heeft dit al reeds meegekregen. Maar vanzelfsprekend moest ik het ook hier op de blog meedelen. Ik ben einde afgelopen jaar een nieuw onderneming gestart. Dit heeft enorm veel tijd van mij, nu nog steeds trouwens, in beslag genomen. Maar het resultaat van mijn inspanning is er eentje om trots op te zijn. Ben jij ook benieuwd naar mijn nieuwe onderneming? Ik vertel je er graag meer over.

LeaseYourBag.nl

Chloé Daria mini Stormy GreyHet begon allemaal afgelopen jaar toen ik de ingeving kreeg om in mijn onderneming een nieuwe weg in te slaan. Om mijn liefde voor tassen in mijn onderneming vorm te geven. Na veel brainstorm sessies en research haakte ik de knoop door en werd LeaseYourBag.nl geboren. Een plek waar mede tassenliefhebbers designertassen kunnen huren. Maar ook pre-loved merktassen kunnen kopen.

LeaseYourBag.nl is inmiddels enkele maanden online en ik ben enorm trots op mijn bescheiden aanbod. Zo kun je via de site tassen huren van onder andere Prada, Louis Vuitton en Chloé. Maar ook de wat betaalbaardere merken zoals Coach, Karl Lagerfeld en Michael Kors maken onderdeel uit van het assortiment. De komende maanden zal mijn assortiment flink worden uitgebreid met nog meer prachtige modellen en nieuwe merken.

Voor nu is mijn aanbod designertassen enkel te huur maar over enkele maanden zal ik ook pre-loved designertassen te koop gaan aanbieden. LeaseYourBag.nl staat wellicht nog in de kinderschoenen oftewel in het begin van haar ontwikkeling maar aan planning is geen gebrek. Ik heb enorm veel vertrouwen in mijn onderneming en ik haal er zo veel energie uit. Op het moment richt ik mij vooral op het promoten van LeaseYourBag. Om meer naamsbekendheid te verkrijgen. Op Instagram ben ik actief, ik zou het dan ook enorm op prijs stellen als jij mij daar zou willen volgen: Instagram LeaseYourBag.nl

En heb jij een designertas dat je te koop zou willen aanbieden mag je altijd contact met mij opnemen.

Bekijk hier mijn lease tassen:  LeaseYourBag Lease Shop

Liefs,
Nicky

Volg jij LeaseYourBag ook op Instagram?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *