Notice: mysqli_real_connect(): Setting mysql connection to use "beautytopia.nl.mysql.service.one.com" in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Dior Addict Lip Maximizer Pink Review - BeautyTOpia.nl

Dior Addict Lip Maximizer Pink Review

Onlangs kon je hier op BeautyTopia mijn review van Dior Diorific Mat Lipstick Lovely en Dior Rouge 886 Enigmatic lezen. Bij aankoop van dit tweetal kreeg ik bij mijn bestelling een mini Dior Addict Lip Maximizer van 2ml cadeau. Hoe cute is deze overigens? Sindsdien heb ik veelvoudig van dit product gebruik gemaakt en ik denk dat het nu wel tijd is om mijn bevinding met jullie te delen. Lees je weer gezellig mee?

Dior Addict Lip Maximizer omschrijving:

De iconische vollermakende lipgloss, Dior Lip Maximizer, is een musthave van de Dior make-up arists. Haar formule geeft de lippen een opmerkelijk volume, comfort en glans. Bij elk gebruik worden de lippen direct gladder, voller, mooier en zijn ze meer gehydrateerd. De formule bevat volume gevende bolletjes hyaluronzuur voor een krachtige hydratatie en een volume-maximaliserend effect. De mintgeur van deze lipgloss geeft de lippen een fris gevoel.

De Dior Addict Lip Maximizer is een vollermakende lipgloss en is verkrijgbaar in tien kleuren met een heldere, schitterende of goudkleurige glans. 01 Pink is een lichtroze met een heldere glans. Dit miniatuur versie heeft dezelfde uiterlijk als de full size product: een rechthoekige flesje met zilveren afwerking. De applicator dop is voorzien van het CD logo. Het geheel is strak en straalt luxe uit.

Laat ik gelijk met de deur in huis vallen: ik vind de Dior Lip Maximizer Pink een fijn product. Het heeft een dikke formule en er komt gelukkig geen klodder product uit. Dit gebeurt heel gedoseerd. Pink heeft een frisse geurtje wat ik heel aangenaam vind en het smeert fijn uit. Op de lippen geeft Pink een tintelend gevoel, deze is absoluut niet vervelend of storend. Ik vind het wel lekker verfrissend. Het neigt naar mijn gevoel naar de frisheid van munt in bijvoorbeeld kauwgum maar dan op de lippen. Op mijn lippen geeft Pink geen kleur af. Dit vind ik op zicht niet erg. Het is afhankelijk van jouw eigen lipkleur of de zachte roze tint van Pink wel of niet zichtbaar op je lippen zal zijn. Je zou eventueel Pink ook over een mooi lipstickkleur kunnen dragen. Verder voelt dit product lekker zacht aan op mijn lippen en heb ik het gevoel dat mijn lippen goed gehydrateerd wordt.

De Dior Addict Lip Maximizer beweert de lippen voller te maken maar hier merk ik niet al te veel van. Van nature heb ik zelf al volle lippen dus veel verschil zie ik niet. Maar ik kan niet geheel afsluiten dat mijn lippen wel degelijk door deze product ietwat in volume toeneemt, maar overduidelijk is het zeker niet. Wat je absoluut niet over het hoofd zal zien is haar hoogglans. Ik houd van haar glans en haar tintelende gevoel op mijn lippen. En ook erg fijn dat dit product op de lippen niet plakkerig aanvoelt en het mijn lippen gladder maakt.

De Dior Addict Lip Maximizer Pink is een fijn product. Maar mocht je dit product om haar belofte voor voller lippen willen aanschaffen, raad ik je aan om rustig verder te zoeken. Want hierin stelt het product naar mijn mening teleur. Maar ben je op zoek naar bijvoorbeeld hoogglans en een frisse tintelende lipgloss dan is de Dior Addict Lip Maximizer de moeite waard om eens uit te proberen.

Goedkoop is de Dior Addict Lip Maximizer niet, erg jammer dus dat het haar belofte voor voller lippen niet waarmaakt.

Heb jij de Dior Addict Lip Maximizer al eens uitgeprobeerd?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *