CoverGirl Outlast all-day Lipcolor

Door Ingeborg Holtmanns –  Na mijn enthousiasme over de Covergirl lipstain kon ik niet wachten om de Covergirl Outlast all-day Lipcolor te proberen. Deze Lipcolor komt bij de BeautyVoordeelShop vandaan, waar ze leuke merken verkopen voor een klein prijsje!CoverGirl Outlast all-day Lipcolor 4CoverGirl Outlast all-day Lipcolor 3De Covergirl Outlast all-day Lipcolor komt in een plastic, beetje cheap uitziende verpakking met twee glossen erin. 1 is de werkelijke kleur, een simpele lipgloss zou je denken. De tweede is een lippenbalsem. In het begin had ik het zelf handiger gevonden als het een 2-in-1 product was.

CoverGirl Outlast all-day LipcolorsDe kleur die ik heb ontvangen is de kleur 549 Always Rosy. Een prachtige, diepe, oudroze kleur .
De lippenbalsem die er bij zit is super fijn! Hij is lekker romig en smeert heel makkelijk uit. De lipcolor droogt heel snel uit, de reden waarom er een lipbalsem bij zit?

Wat de Beauty Voordeel Shop erover zegt:
CoverGirl Outlast All-day Lipcolor Duo in de kleur Always rosy. Een mooi zachtroze kleurtje dat tot wel 16 uurtje houdt.

Swatches:CoverGirl Outlast all-day Lipcolor swatches

CoverGirl Outlast all-day Lipcolor 2                                                                                      Alleen de lipcolor.CoverGirl Outlast all-day Lipcolor 1                                                                                         De lipcolor na 1 minuutCoverGirl Outlast all-day Lipcolor                                                                               De lipcolor met de lippenbalsem.

De lipcolor voelt heel fijn op mijn lippen! In het begin dan.. Daarna droogt hij mijn lippen ontzettend uit! Maar daar komt de lippenbalsem tevoorschijn en mijn lippen zijn weer perfect glanzend en worden gevoed! Of de kleur echt 16 uur blijft zitten? Dat heb ik niet getest, maar lang blijft hij zeker zitten! Na 4 uur zat het nog perfect. Ik heb gegeten en gedronken maar nergens een afdruk achtergelaten! Ik probeerde hierna de lipcolor te verwijderen van mijn lippen door make-up remover te gebruiken maar dit was echt heel erg moeilijk! Longlasting is hij dus zeker! Het enige wat je af en toe even opnieuw moet doen is lippenbalsem smeren, omdat je lippen wel droog worden. Maar als dat het enige is?!

Deze lipcolor heeft me echt verbaast! Hij blijft ongelooflijk goed zitten en je voelt niet eens dat je wat op je lippen hebt!

De Covergirl Outlast Lipstain is te koop bij de BeautyVoordeelShop voor maar € 3,99. Een echte aanrader zou ik zeggen!

*Ingeborg Holtmanns schrijft reviews voor Beautytopia.nl en daarnaast schrijft ze bijna dagelijks op haar eigen blog hibeauty.nl *

9 reacties

 1. ik vind de kleur wel erg pretty 😀

 2. Mooi kleurtje!

 3. zegt:

  Wat een mooie kleur!

 4. zegt:

  Mooi kleurtje en fijn dat ‘ie zo lang blijft zitten!

 5. Wat een mooie kleur!

 6. Ik heb ook twee Outlast Lip Colors en inderdaad, ze blijven ECHT lang zitten, wat je ook doet 🙂

 7. zegt:

  Heel erg mooi kleurtje! Wat fijn ook dat het zolang blijft zitten.

 8. both color beautiful
  if you like keep in touch

 9. zegt:

  ‘Ik heb gegeten en gedronken maar nergens een afdruk achtergelaten’ dat klinkt echt super!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *