Coca Cola lipsmackers

Ik ben niet het type dat uitgebreid make-up gebruikt, wellicht omdat ik er geen geduld voor heb. Maar het is niet mijn ding. Mascara en oogpotlood gebruik ik daarentegen wel. Lippenstift gebruik ik weer niet, maar waar ik wel dol op ben zijn lippenbalsems oftewel lip smackers. Goed verzorgde lippen vind ik belangrijk en een lip smacker in een heerlijke geur valt bij mij altijd in de smaak. In mijn toilettas vind je dan ook diverse merken en smaken lip smackers met of zonder een vleugje kleur. Onlangs heb ik aan mijn collectie de lip smackers van Coca-Cola toegevoegd.

Deze lip Smacker van Coca-Cola bevat verschillende fruitige smaken:
* Fanta pineapple
* Fanta orange
* Fanta strawberry
* Sprite
* Coca-Cola vanilla
* Coca-Cola

De Coca Cola lip smackers zien er leuk en aantrekkelijk uit. Ze ruiken lekker en hebben de echte smaak van Coca Cola. Een groot pluspunt vind ik het feit dat deze lip smackers niet smelten wanneer je ze bijvoorbeeld in je broekzak bewaart.

De Coca Cola lip smacker is een fijne, zachte lippenbalsem die heel fijn en soepel smeert. Deze lip smackers geven niet veel kleur af en laten een beschermend laagje achter waardoor je lippen lekker zacht aanvoelen. Ze zijn ook erg verzorgend voor je lippen.
Ik ben dol op heerlijk zoete geuren waardoor Fanta strawberry mijn grote favoriet is.

Zo’n blikje Coca Cola lip smacker is natuurlijk ook erg leuk om als cadeau te doen, voor jong en oud!
Deze Coca Cola Lipsmacker kun je los of compleet in het blikje online kopen bij preciousgifts.nl

Ik ben er erg blij mee en tevreden over en kan ze iedereen aanraden!

Wat is jouw favoriete smaak?

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *