Ciaté Colourfoil Manicure Kaleidoscopic Klash – Review

Ciaté is een fijn merk waar ik weinig, zeg maar gerust geen ervaring mee heb, maar dat mij altijd al aangetrokken heeft. Het merk kende ik wel, ik heb eens een kleurtje op mijn nagels gehad, maar zelf heb ik geen Ciaté-lakje in mijn stash. Dat wil zeggen tot voor kort.

Sinds de toevoeging van Ciaté aan Beautyvoordeelshop kon een persoonlijke stash niet ontbreken. Erg leuk aan de potjes van Ciaté vind ik de schattige lintjes en het feit dat de lakken kwalitatief erg goed zijn. De Ciaté-lakken staan op ieder kastje chic.Ciaté Colourfoil Manicure 3Vandaag stel ik graag de Ciaté Colourfoil Manicure-set in de uitvoering Kaleidoscopic Klash aan je voor. De Colourfoil Manicure is een bijzondere vorm van nail arts waarbij je door middel van een speciale lijm en folie heel gemakkelijk de meest uiteenlopende creaties op je nagels kunt maken. Het ziet er nogal ingewikkeld uit maar dat is het absoluut niet, want als ik het kan dan kan echt iedereen het. Vandaag uitleg met veel foto’s.Ciaté Colourfoil Manicure Kaleidoscopic Klash 1In dit Colourfoil Manicure setje vind je een mintgroene fullsize paint pot nagellak met de naam Pepperminty. Een potje foil fix, dit is de lijm. Een zakje met metallic Colourfoil in diverse motieven en kleuren. De Colourfoil hebben gek genoeg allemaal een eigen naam, Blaze (rode), Babe ( roze) Bounce (goud) Beaut (blauw) Bloom (zilver) en Brill (zilver). En een nagelwiel om kunstwerkjes uit te proberen.Ciaté Colourfoil Manicure Kaleidoscopic Klash 2Ciaté Colourfoil Manicure Kaleidoscopic Klash 3Ciaté Pepperminty is een prachtig mintgroen creamy lakje dat met twee laagjes goed dekt. Het kwastje is normaal van formaat en lakt prettig. Een heel mooi kleurtje voor de lente en zomer om zonder de foil te dragen. Wanneer de nagellak aangebracht is wacht je totdat het volledig gedroogd is en dan kun je van start gaan. Lijm op gewenste plekken, folie erop en stevig aandrukken en met één beweging folie eraf trekken. Ciaté Colourfoil Manicure Kaleidoscopic Klash 7 Ciaté Colourfoil Manicure Kaleidoscopic Klash 8 Ciaté Colourfoil Manicure Kaleidoscopic Klash 9De stappen herhaal je totdat je tevreden over je nail art bent. Let bij het aanbrengen van de lijm erop dat het niet teveel is, wees dus lekker  zuinig met de lijm dit werkt namelijk het beste. Ciaté Colourfoil Manicure Kaleidoscopic Klash 11 Ciaté Colourfoil Manicure Kaleidoscopic Klash 12Je nail art maak je af door een laagje top coat aan te brengen, hiermee seal je als het ware je kunstwerkje. Vervolgens maak je, met nagellak remover, de randen van je nagels schoon. Het leukste resultaat krijg je wanneer je kleine stipjes met de lijm zet zodat je niet een groot stuk folie op je nagel krijgt.Ciaté Colourfoil Manicure Kaleidoscopic Klash 13 Ciaté Colourfoil Manicure Kaleidoscopic Klash 14De Ciaté Colourfoil Manicure is een leuk setje om mee aan de slag te gaan, helemaal voor dames die, net als ik, slecht in het maken van nail art zijn. De set is echt makkelijk in gebruik; lijm op gewenste plekken, folie erop, stevig aandrukken en met één beweging folie eraf trekken. En het resultaat ziet er leuk, speels en fleurig uit. Heel apart als je het mij vraagt. Ciaté Colourfoil Manicure Kaleidoscopic Klash 15De meegeleverde foil gaat echt lang mee en uiteraard kun je de nagellak alleen dragen.

Ik ben zelf geen fan van Metallic nagels maar voor feestjes en dergelijke vind ik de Ciaté Colourfoil Manicure wel erg leuk. Het effect is heel kleurrijk en laat me ook echt aan graffiti denken! Het is heel leuk om met de diverse foliën aan de slag te gaan.Ciaté Colourfoil Manicure 1De Ciaté Colourfoil Manicure-set is in drie uitvoeringen verkrijgbaar en heeft een verkoopwaarde van € 29,95 maar is bij Beautyvoordeelshop.nl voor €15,95 te koop.

Wat vind jij van deze Colourfoil Manicure set?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

13 reacties

 1. zegt:

  WAUW, wat een super gaaf effect zeg! Je bent echt creatief! Heel erg mooi en leuk gedaan!

 2. zegt:

  Creatief! Ik vind het er heel gaaf uitzien 🙂

 3. zegt:

  Dit is echt heel erg leuk! Het effect vind ik ook heel gaaf!
  liefs x

 4. zegt:

  Wauw, het ziet er echt super mooi uit! Gaaf effect geeft het 🙂

 5. zegt:

  Wauw wat een effect, is bijna kunst te noemen!

 6. zegt:

  Wat een mooi effect! Het lakje is trouwens ook echt prachtig. x

 7. zegt:

  Wat supergaaf zeg! 🙂

 8. zegt:

  Wat een ontzettend leuk setje! Het effect vind ik zo leuk en ook apart. De kleur van het basislakje vind is ook erg mooi.

 9. zegt:

  Wauw, prachtig! Erg mooi setje dit 😀

 10. zegt:

  Heel rommelig maar toch onwijs mooi! Gaaf effect. X

 11. zegt:

  Ik vind het best wel een leuk effect hebben zo! Ik vind trouwens het basislakje, dat minty, ook heel erg mooi zonder die topcoat om het zo te zeggen!

 12. zegt:

  Oh wauw, wat vind ik het een leuk effect geven! Lekker druk, maar het is niet lelijk! Heel apart hoe dat werkt, en ik heb het nog nooit gezien! 🙂 Ik zou dit zou graag willen haha! Jammer van de prijs!

 13. zegt:

  Nu aantal keren met foil gewerkt, vind het best leuk! Alleen jammer dat de topcoat vaak de boel verpest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *