Christian Louboutin lanceert LoubiWorld

In het jaar 2016 introduceerde Christian Louboutin een drietal geuren voor vrouwen. Als ik mij hierin niet vergist was dit hun eerste creatie in de wereld van geuren. Nu einde 2020 komt het merk met een opvallende collectie geuren genaamd LoubiWorld. De LoubiWorld-collectie bestaat uit zeven nieuwe releases: Loubifunk, Loubidoo, Loubikiss, Loubirouge, Loubiraj, Loubicrown en Loubicroc. Wat zo opvallend aan dit zevental is, is uiteraard hun felrode flacons. Kijk maar gauw verder!

Je zou bijna denken dat Christian Louboutin iets met de kleur rood heeft. Wellicht is dit zijn favoriete kleur? De flacons van zijn nieuwe creaties wordt behoorlijk gedomineerd door de kleur rood. Deze doet overigens dan ook denken aan de kenmerkende iconische rode zolen van de schoenen van Christian Louboutin. De LoubiWorld collectie is geïnspireerd door plaatsen, culturen, herinneringen en dromen die toebehoren aan ontwerper Christian Louboutin. De dop van iedere flacon is in de vorm van een zilveren beeld, passend bij de inspiratie erachter. De geuren variëren van licht, bloemig en fruitig tot rijk, oriëntaals en kruidig. Voor elk wat wils dus.

Voor deze LoubiWorld geuren moet je echter wel een flinke bedrag neer tellen. Een flacon met een inhoud van 90ml vraagt namelijk om een investering van € 260.00. Op de website van het merk vind je naast meer info ook meer foto’s van de geuren. 

Zou jij zoveel geld voor een geur neertellen?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *