Christian Louboutin lanceert LoubiShark

Normaliter besteed ik vrijwel geen aandacht aan merken als CL, oftewel Christian Louboutin, als het om schoenen gaat. Maar voor hun nieuwe lancering die mijn aandacht wist te trekken maak ik graag een uitzondering. Niet zozeer omdat ik het een mooi exemplaar vind maar meer door het zeer eigentijds edgy design. Het modehuis Christian Louboutin kennen we allemaal wel van hun pumps met het kenmerkende iconische rode onderkant. Naast pumps heeft het merk diverse soorten schoeisels. Zo ook sneakers. En onlangs introduceerde dit merk een wel heel opvallend exemplaar. Kijk je mee?

De LoubiShark is overigens niet het eerste sneaker model met zolen in haaientandstijl dat dit merk uitbrengt, haar voorganger is de Tiketa. Ook een heel opvallend exemplaar.

De LoubiShark is een low-top sneaker en heeft haar naam te danken aan haar zool in haaientandstijl. De zool combineert suède kalfsleer met zwart en rood gelakt kalfsleer, wat individualiteit en expertise uitdrukt. Dit model is in meerdere kleuren uitvoering verkrijgbaar en voor zowel vrouwen ( LoubiShark Danna) als mannen. Beide even opvallend. De grappige stijl van de LoubiShark sneaker toont de creativiteit van Maison Christian Louboutin.

De Loubishark is een ware eyecather en zal op straat zeker niet onopgemerkt blijven. Het is een schoen voor de zelfverzekerde modeliefhebber die wel van aandacht houd. 

Wat vind jij van deze LoubiShark? Zou je het dragen of sla je het liever over?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

1 reactie

  1. zegt:

    Wat een bijzondere schoenen. Zelf zou ik ze niet zo snel kopen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *