Review | Chanel Coco Eau De Parfum

De mensen die mij al wat langer op Instagram volgen weten misschien wel dat ik geen parfum kenner ben. En ook niet zo op de hoogte ben van wat er nou allemaal voor geuren verkrijgbaar zijn. Ook vind ik parfums in het algemeen meestal te duur. Maar als het op Chanel aankomt maak ik graag uitzondering en ben ik bereid hun parfum te proberen. Ik ben namelijk altijd zo verliefd op hun lekkere geuren. Dus deze moest ik ook proberen! Ik heb het natuurlijk over de geur Coco Eau De Parfum van Chanel. Lees je mee?

Chanel Coco Eau De Parfum

Chanel Coco Eau De Parfum werd uitgebracht in 1984 en word omschrijving als een kruidige maar ook een wat bloemige geur, en daar kan ik me zeker bij aansluiten!

Geurnoten

Topnoten: Bulgaarse Roos, Koriander, Perzik, Jasmijn en Mandarijn;
Hartnoten: Kruidnagelen, Roos, Oranjebloesem, Mimosa en Klaver;
Basisnoten: Amber, Sandelhout, Tonkaboon, Civet, Opoponax (Gompastinaak), Vanille en Labdanum.

Chanel Coco Eau De Parfum Review

Wanneer je Coco Eau De Parfum opspuit is hij erg sterk maar na een paar minuten word hij wat milder. Dan is de geur naar mijn mening op zijn best. Voor mij kwam de geur wel wat warmer over dan ik in eerste instantie verwacht had. Het is een krachtige en volle geur en het doet me denken aan de winter en zomer in één. Dit komt door de kruiden die je ruikt in combinatie met de mix van bloemen. Ik vind de geur meer voor de avond, als je op stap gaat of een speciale gelegenheid hebt. Het is niet een geur die ik snel overdag zou dragen. Wel word ik er erg vrolijk van en geeft het me ook een erg chic gevoel.

Na het opspuiten blijft je Coco Eau De Parfum erg lang ruiken, het blijft heel lang nageuren. Omdat Coco een hoge intensiteit heeft hoef je niet veel te spuiten om de gehele dag van de geur te kunnen genieten. De kwaliteit kun je ook echt ruiken. Coco is een geur met veel power en karakter. Een echte klassieker!  Ik vind dit geur het geld zeker waard!

Dus als je van een wat warmere geur houd, net als ik, dan is Coco Eau De Parfum zeker een aanrader voor jou! Ik vind wel echt dat dit een geur is die me meteen doet denken aan Chanel.

Heb een mooie dag en tot snel weer,
Xox Selien

Volg mij ook via Instagram

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *