Headlines, Nagels Catrice Viennart, Catrice Viennart ARTful Red, Catrice Viennart Vienna Rose Woods, nagellak

Catrice Viennart Limited Edition nagellakken

De kerstcollectie van Catrice die op de stijl van Art Nouveau gebaseerd is ligt in de winkel. Limited Editons doen mij tegenwoordig niet veel meer, maar desondanks nam ik uit deze collectie twee van de vier lakjes mee. Dit tweetal wist mij aandacht te trekken, in tegenstelling tot de andere twee. Dit zijn 02 Vienna Rose Woods en 04 ARTful Red.

Catrice Viennart nagellakken 1Catrice Viennart nagellakken 2De flesjes zien er leuk uit en zijn met een kanten bloemdessin gedecoreerd. De lakjes zien er zo vanuit de flesjes heel mooi uit en bevatten een hoop shimmer. De kwastjes zijn aan de brede kant en redelijk rond afgesneden.

Catrice Viennart Vienna Rose Woods02 Vienna Rose Woods is mijn favoriete kleurtje uit deze collectie. Dit is een prachtig oudroze kleurtje met gouden shimmer. Het lakje heeft een fijne substantie en dekt met twee laagjes volledig.

Catrice Viennart ARTful Red Catrice Viennart ARTful Red 2Naar mijn mening de kerstkleurtjes uit deze collectie. 04 ARTful Red heeft een aparte rode kleur die naar bordeaux neigt maar het toch niet helemaal is. Het lakje zit wederom vol gouden shimmers en geeft in het zonlicht een mooi effect. De substantie van dit lakje is goed en brengt makkelijk aan. ARTful Red dekt net niet met één laagje, twee laagjes geeft naar mijn mening een mooier resultaat.

Catrice Viennart nagellakken 3 Catrice Viennart nagellakken 4Ik ben tevreden met dit tweetal. De shimmer in de lakjes vind ik heel mooi. De lakjes hebben een goede substantie en brengen beide makkelijk en fijn aan. Ook qua dekking heb ik niets te klagen en ze drogen redelijk snel.

Catrice Viennart nagellakken 5Catrice Viennart Limited Edition is tot en met december verkrijgbaar. De nagellakjes kosten € 2,99 per stuk en hebben een inhoud van 10 ml.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.