Headlines, Nagels Catrice A Gallon Of Melon, Catrice All You Need Is Pink, Catrice Ultimate Nail Lacquer

Catrice Ultimate Nail Lacquer A Gallon Of Melon en All You Need Is Pink

Ondanks dat mijn nagellakstash enorm uitpuilt en ik de meeste nagellakken maar slechts eenmaal gedragen heb blijft mijn stash zich uitbreiden. Het voorkomen van verdere groei in de komende maanden zou een goed idee zijn maar helaas komen er geregeld nagellakken in de winkels waar ik toch wel nieuwsgierig naar ben. En zo blijft het dus gebeuren dat mijn nagellakstash maar blijft groeien en groeien.
Afgelopen week heb ik weer flink wat nagellakpotjes in huis gehaald en twee hiervan laat ik vandaag zien.

Catrice Ultimate Nail Lacquer 1 Catrice Ultimate Nail Lacquer 2Dit zijn Catrice A Gallon Of Melon en All You Need Is Pink. Beide kleuren komen uit de voorjaarscollectie en zijn wat mij betreft perfecte kleurtjes voor de tijd van het jaar, zeker nu het zonnetje zich steeds vaker en langer laat zien.

Catrice Ultimate Nail Lacquer 3Beide lakjes hebben het nieuwe kwastje, wat naar mijn mening niet een groot verschil is met de oude kwastjes. De vernieuwde kwastjes zijn weliswaar ietsje breder en niet meer rond afgewerkt maar qua lakgemak is er niet veel verschil te merken.

Catrice A Gallon Of Melon Catrice A Gallon Of Melon 2Catrice A Gallon Of Melon is een abrikozen kleurtje met een fijne substantie. Dit kleurtje dekt met twee laagjes prima en de droogtijd is normaal. A Gallon Of Melon is geen bijzonder kleurtje maar het is wel een zeer geschikt voor het voorjaar en de zomer.

catrice all you need is pink 0 catrice all you need is pinkCatrice All You Need Is Pink is een mooi dieproze lakje met een mooie gouden shimmer. De substantie van dit kleurtje is, naar mijn mening, wat aan de dikke kant maar dit levert bij het lakken gelukkig geen problemen op. All You Need Is Pink is met twee laagjes dekkend en de droogtijd is wederom normaal.

Catrice Ultimate Nail Lacquer 4Qua houdbaarheid blijft dit tweetal bij mij gemiddeld twee dagen ongechipt zitten.
Catrice Ultimate Nail Lacquer A Gallon Of Melon en All You Need Is Pink kosten per stuk € 2,99 en hebben een inhoud van 10 ml.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *