Catrice Ultimate Matt Lipstick 050 Taupeless In Love Review

Afgelopen paar maanden had ik wat betreft lipsticks de smaak goed te pakken. Het resultaat hiervan is dat ik nu een berg lipsticks heb om uit te proberen. Zo heb je in mijn essence en Catrice lipstick shoplog dit kleurtje voorbij zien komen en kon je lezen dat ik vrijwel direct fan was. Afgelopen periode heb ik dit kleurtje dan ook veelvoudig gedragen en nog steeds is het een van mijn favoriete lipkleurtje van het moment. En vooral nu dat we in de herfstseizoen beland zijn doet dit matte taupekleurig lipstick het bij mij extra goed. Scroll snel verder en ontdek dit mooie lipkleurtje.

De Catrice Ultimate Matt Lipstick is verkrijgbaar in 12 tinten en wordt door het merk als volg omschreven:
MATTastisch! Deze lipstick met een volledig matte finish garandeert een hoge kleurverspreiding en een intensieve dekking. Fijn om te dragen en 100% mat. Met slechts één applicatie creëert de crèmige textuur een perfect matte finish zonder je lippen uit te drogen. De aantrekkelijke matte verpakking ziet er bovendien ook extreem elegant uit.

De Ultimate Matt lipstick van Catrice komt in een mat zwarte omhulsel met een kliksluiting. Op de onderkant van de huls vind je een sticker in (vrijwel) dezelfde kleur als de lipstick zelf en daarop het kleurnummer van de lipstick. De dop is voorzien van een sticker waar onder ander de naam van de lipstick vermeld staat. In dit geval: Ultimate Matt Lipstick 050 Taupeless In Love. Tenslotte is er op de lipstick zelf de merknaam gegraveerd.

Catrice Ultimate Matt Lipstick 050 Taupeless In Love is een mooie taupekleurig tint met een koele, paarse ondertoon. De lipstick heeft een crèmige textuur en is niet geheel geurloos. Maar daar stoor ik me niet aan. Ook wanneer je het product op de lippen aangebracht hebt zul je de geur waarnemen, dit vervaagd naderhand wel weer. Taupeless In Love brengt moeiteloos aan en voelt heel comfortabel op de lippen. Het geeft na één veeg al een mooie dekking en door meerdere laagjes aan te brengen kun je zelf de intensiteit van de kleur bepalen. In het kort: het is goed gepigmenteerd en geeft een perfecte dekking. Erg fijn aan dit tint is dat er een samensmelting met de lip is, het product ‘ligt’ er niet gewoon op. En daarnaast droogt het de lippen niet uit.

Gedurende de draagtijd blijft Taupeless In Love comfortabel aanvoelen. Het product slijt op de lippen mooi egaal af, de kleur blijft op je gehele lippen aanwezig maar wordt steeds minder duidelijk zichtbaar. En bijwerken gebeurt ook lekker moeiteloos. Over de houdbaarheid ben ik zelf tevreden en het overleeft met gemak een maaltijdje of drankje.

Zoals je wellicht al doorhebt ben ik over dit product zeker te spreken. Helemaal wanneer je je bedenkt dat het hier om een lipstick van maar slechts € 3,99 gaat. Wat mij betreft een absolute aanrader!

Heb jij zelf een Catrice Ultimate Matt Lipstick in jouw collectie?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

3 Reacties

  1. deze kleur staat je prachtig

  2. De kleur staat je prachtig! Echt een mooie herfsttint! Bizar hoe goedkoop de lipstick is ten opzichte van de kwaliteit ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *