Catrice Sweet Macaron Sin en Think In Dusky Pink

Afgelopen maanden heb ik redelijk wat nagellakpotje in huis gehaald maar helaas door de slechte toestand waarin mijn nagels verkeerde niet kunnen gebruiken. Ook mijn nagels hebben helaas onder het verhuizen moeten lijden. Vele dagen heb ik namelijk in huis geschilderd en dat zag je dan ook aan mijn nagels terug. Nu weken later zijn mijn nagels dankzij Trind langzaam maar zeker aan het herstellen en kan ik zo nu en dan toch mijn nagels van een kleurtje voorzien. Vandaag laat ik jullie twee najaarskleuren zien.catrice nagellakken 99 en 103 1catrice nagellakken 99 en 103 2Uit de Catrice najaar update collectie heb ik tijdens de 1+1 actie van de Kruidvat twee kleurtjes meegenomen; 99 Sweet Macaron Sin en 103 Think In Dusky Pink. Beide kleuren trokken mijn aandacht omdat ze in de categorie oudroze zitten en hier heb ik simpelweg een zwakte voor.

catrice nagellakken 99 en 103 4Catrice 99 Sweet Macaron Sin is een oudroze kleurtje dat richting de bruin/orange gaat. Dit kleurtje dekt in principe al redelijk goed met één laagje maar persoonlijk vind ik een tweede laagje toch wel intenser en dus mooier. Sweet Macaron Sin heeft een prachtige glans en droogt snel.

catrice nagellakken 99 en 103 5Catrice Think In Dusky Pink is wederom een oudroze lakje maar dan richting de kleur paars. Dit is een heel mooi kleurtje en net als Sweet Macaron Sin is de dekking prima. Op de foto heb ik twee laagjes op.catrice nagellakken 99 en 103 3Zowel Sweet Macaron Sin als Think In Dusky Pink hebben beide brede kwasten met een ronde onderkanten. Door de breedte van de kwasten kun je in één keer je nagel van een kleurtje voorzien. De substantie van beide nagellakken zijn prima waardoor ze heel fijn lakken. Ook hebben beide een prima dekking en glanzen ze mooi.

catrice nagellakken 99 en 103 6Ik ben met beide kleurtjes tevreden. Zelf kan ik zulke kleuren het hele jaar door dragen maar voor de tijd van het jaar nu zijn ze zeer geschikt.

Catrice Sweet Macaron Sin en Think In Dusky Pink hebben beide een verkoopprijs van €2,99 p/s

Wat vindt jij van dit tweetal?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

10 reacties

 1. Het tweede kleurtje vind ik vooral erg mooi!

  1. zegt:

   Die is ook mijn favoriet 🙂

 2. zegt:

  Wat een mooie en lieve kleurtjes!

 3. zegt:

  Mooie en lieve kleurtjes!

 4. zegt:

  Heerlijke kleurtjes. Weet niet welke ik mooier vind.

 5. Sweet Macaron Sin vind ik een mooie en bijzondere kleur! Ik koop vrijwel geen nagellakjes van Catrice meer vanwege de kwaliteit van de kwastjes. Deze vind ik namelijk niet zo geweldig.

  1. zegt:

   Ik heb zelf geen moeite met de kwastjes van dit merk. Ik houd wel in mijn achterhoofd dat het een budgetmerk is en dus niet helemaal geweldig is.

 6. zegt:

  Wat een leuke kleurtjes! Ik moet duidelijk weer eens gaan rondneuzen in het Catrice schap 😀

  1. zegt:

   hahahah, er zijn leuke kleurtje bijgekomen.

 7. Wat een prachtige kleurtjes! Ik hou daar wel van! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *