Catrice Soulful Sheer Lip Colour

Toen ik deze limited edition lipstick van Catrice kocht had ik geen flauw idee dat het een van mijn favoriete lipsticks zou worden. Ik koop wel vaker lipsticks, maar vaak ben ik er al na een paar dagen op uitgekeken en belandt deze in een lade. Met deze Catrice Soulful zit het anders; na ruim vijf maanden ben ik nog steeds verliefd op dit kleurtje en ik gebruik het dagelijks. Het grote nadeel is echter dat dit een limited edition is en dus ook niet meer verkrijgbaar. Mocht je toevallig ergens in een lade een exemplaar liggen hebben, dan houd ik me aanbevolen.

Catrice Soulful is één van de drie Sheer Lip Colours uit de limited edition ‘Spectacular’ die afgelopen november geïntroduceerd werd. De lipsticks uit deze collectie zijn allen sheer, wat inhoudt dat ze weinig kleur afgeven. Het heeft een transparante geltextuur en geeft lippen een subtiele glans. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat rimpeltjes rond de lippen minder zichtbaar worden. SPF 10 beschermt de lippen tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen.

soulful catriceSoulful is bordeauxrood van kleur met een paarse ondertoon en doet naar mijn mening perfect wat hij belooft. Het geeft een heel subtiele kleur af, geeft veel glans en voelt heerlijk zacht en verzorgend aan. En daarnaast heeft het een heerlijk geurtje.

Soulful is een sheer Lip Colour en blijft niet gigantisch lang op de lippen zitten. Een uitgebreide maaltijd overleeft het niet en je zult het dus zo nu en dan moeten bijwerken. Een groot voordeel vind ik dat het product makkelijk aan te brengen is en ook zonder gebruik van een spiegel.

Wanneer ik iets meer kleur op mijn lippen wil gebruik ik Soulful in combinatie met de 33 Moisturising Lipstick van de Hema.

Ik ben dol op dit kleurtje en baal er enorm van dat ik destijds er maar eentje van gekocht heb.

Wat is jouw favoriete Limited edition lipstick?

Aanbevolen artikelen

6 Reacties

  1. Volgens mij heb ik niet echt een favo le lipstick.
    Maar ik vind die roze lipstick van de candy shock collectie van catrice wel echt heel erg mooi!
    xxx

  2. Wat een uniek, maar mooi kleurtje 😀

  3. Totaal niet mijn kleur, maar op zich wel mooi hoor! Ik ga zelf wel meestal voor zachtere kleuren.

  4. Ik hou wel van dit soort kleurtjes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *