Catrice Revoltaire limited edition

Catrice introduceert maandelijks een limited edition van haar make-up. De limited edition van mei is de Revoltaire. Hiermee brengt Catrice je in de stemming voor een kleurenrevolutie aan lentetinten.

De CO2 Nude Alarm is één van de drie lippenstiften uit deze limited edition serie. Toen ik deze CO2 Nude Alarm lipstick bij een vriendin zag vond ik het meteen mooi. Een nude tint lippenstift, daar houd ik wel van. Mijn liefde voor naturel make-up zorgde er dus voor dat ik deze lipstick de volgende dag in mijn winkelmandje gooide, samen met de powder blush. Ik was in de veronderstelling dat deze CO2 Nude Alarm mij leuk zou staan, maar helaas! Met mijn donkere huidskleur komt deze Nude Alarm heel onnatuurlijk over (had ik eigenlijk moeten weten). Het staat niet heel mooi bij mijn huidskleur. Deze Catrice Revoltaire CO2 Nude Alarm is voor naturel make-up-liefhebbers met een lichte huidteint een prachtige aanwinst. Het valt bijna niet op en geeft je lippen toch wel de nodige verzorging. Deze CO2 heeft een matte finish; houd je dus van glans dan is deze lippenstift niet het juiste product voor jou. Maar natuurlijk is het ook mogelijk deze lippenstift in combinatie met een lippenbalsem of lipgloss te gebruiken. Wat betreft uiterlijk ziet de CO2 er aantrekkelijk uit met haar sierlijke, zilveren glans-omhulsel.

Ik ben geen poederliefhebber en gebruik het dan ook nooit, maar deze CO1 colour bomb powder blush trok wel mijn aandacht door haar fascinerende kleurverloop van nude naar koraalroze en een zijdezachte textuur. In tegenstelling tot de CO2 lippenstift kan deze CO1 ook wel door dames met een donkere huidskleur gebruikt worden voor een subtiel roze tintje, al zou ik het zelf niet gebruiken. Voor dames met een lichte huidskleur is deze CO1 een supertint en dus een leuke aanvulling voor je make-upstash. Door het kleurverloop van deze CO1 biedt deze powder blush variatie. Wanneer je voorzichtig te werk gaat kun je kiezen voor een lichte of donkere tint of een mengsel van de kleuren.

Verder bestaat deze Revoltaire limited edition uit:

Smokey Eyes Palette : Een sierlijke chique metalen doosje met drie kleurintensieve poeder oogschaduwen, een eyeliner en een geïntegreerde applicator met een sponsje aan de ene kant en een eyelinerpenseel aan de andere kant. De basiskleuren zijn subtiel en elegant als grijs, bruin kaki en goud. De highlights: koraalroze of gifgroen voor smokey eyes met een twist!

Ultimate Nail Lacquer: Vijf kleuren nagellak met stijlvolle contrasten tussen zachte tinten en felle neonkleuren met ultrabrede professionele kwastje.

Lip Brush: Voor het nauwkeurig aanbrengen van je lippenstift.

 Deze Catrice Revoltaire limited edition is de gehele maand mei in de winkel verkrijgbaar.

Welke producten uit deze collectie voeg jij het liefste toe aan je stash? Laat je reactie achter en maak kans op een  CO1 colour bomb.

1 reactie

  1. zegt:

    Ik zou beide producten willen gebruiken al is de lippenstift voor mij in de zomer ook te licht, ik heb een Indische moeder en wordt gauw bruin, het smokey eyes palette lijkt me geweldig ik heb vaak als ik wegga een potlood boven mijn ooglid (een pencil) en de lip brush lijkt me erg handig om een mooie volle mond te creeëren , ik ben heel benieuwd naar deze produkten, m.v.g. Sandra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *