Catrice Nagellak Shoplog Augustus

Augustus was een maand waarin ik behoorlijk veel geshopt heb. Eerder liet ik hier op de blog mijn lipstick shoplog zien en op Mommyonline.nl mijn jurken buit. Maar daar bleef het niet bij! Ik zwichtte voor teveel nagellakken, dit ondanks dat ik min of meer met mezelf afgesproken had om mijn nagellak aankopen zwaar te beperken. Want laten we wel wezen: ik heb meer dan genoeg nagellakken voor minstens een leven lang. Maar goed…dat is niet gelukt. Wil je weten voor welke nagellakken ik nou weer voor ben gezwicht? Kijk dan vooral verder.

Ik heb het inmiddels denk ik wel al vaker gezegd: ik begin toch wel fan van de ICONails nagellaken van Catrice te worden. Skip dat! Ik ben er dol op! Ik vind ze werkelijk heel fijn, en dat voor een budgetmerk. En omdat ik steeds maar weer nieuwe kleuren tegenkom, blijf ik nagellakken kopen. Yip…de struggle is real

Maar wat ben ik toch weer blij met mijn nieuwe lakken. Ik kocht een twaalftal Catrice nagellakken waaronder zeven ICONails en de vijftal limited edition travel iconails gel lacquer. Ja… ook deze handige kleine formaat nagellakken kon ik niet in de winkel schappen laten liggen. Want naast het kleine formaat vind ik de gouden dopjes namelijk mooi.

Mijn nagellak buit bestaat uit de volgende kleuren:
Catrice ICONails 63 Early Mornings, Big Shirt, Perfect Nails,
Catrice ICONails 82 get Lost in Red You Love,
Catrice ICONails 84 My Heart Beats Green Right Now,
Catrice ICONails 85 Every Sparkle Happens For A Reason,
Catrice ICONails 87 Enjoy The Lilac Things,
Catrice ICONails 88 Pink Makes The Heart Grow Fonder,
Catrice ICONails 89 She Needs a HEROse

Travel iconails gel lacquer C01 Sous Le Ciel De Paris,
Travel iconails gel lacquer C02 London Calling,
Travel iconails gel lacquer C03 It’s Up To You, New York,
Travel iconails gel lacquer C04 Summer In Berlin,
Travel iconails gel lacquer C05 Skyscrapers In Dubai

Swatches van deze lakken zullen jullie zeker nog wel hier op de blog voorbij zien komen.

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

1 reactie

  1. zegt:

    Mooie kleuren nagellak. Catrice nagellak is altijd erg fijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *