CATRICE Limited Edition ‘CATRICE Palettes love essence brushes’

Persbericht – Wat bij elkaar hoort, moet bij elkaar blijven: dit geldt voor droomkoppels als Mickey en Minnie Mouse, sterke vrouwelijke duo’s als Rory en Lorelai (Gilmore Girls fans weten waar we het over hebben) en voor de ‘zustermerken’ CATRICE en essence. Met hun gecombineerde beautyexpertise introduceren de zusjes de gecombineerde Limited Edition CATRICE Palettes love essence brushes in april en mei 2019. De hooggepigmenteerde kleuren van de vier nieuwe CATRICE oogschaduwpaletten kunnen perfect worden aangebracht met de stijlvolle essence oogschaduwkwasten, voor adembenemende wow-looks. De superzachte, vegan essence kwasten zijn de ideale partner voor de vier CATRICE gezichtspaletten met blushes en highlighters – een superteam voor het creëren van perfect op elkaar afgestemde accenten en een stralende finish die past bij de oogmake-up. De exclusieve collectie bevat bovendien een trendy roségouden make- up tasje om je favoriete duo’s in op te bergen!

CATRICE Eyeshadow PalettesAlle beautyharten gaan zeker sneller slaan: de vier oogschaduwpaletten maken indruk met twaalf perfect op elkaar afgestemde kleurcombinaties. Ze bevatten elk matte-, metallic- en glittereffecten die zorgen voor een unieke look. Of je nu kiest voor bestinten, rosékleuren, nudes of bruinnuances: er is een passend pallet voor elke individuele make-up stijl.
Adviesprijs: € 10,99

CATRICE Face Palettes
Een passende glow voor elke huidtint: de vier gezichtspaletten bevatten vier perfect op elkaar afgestemde blush-, bronzer- en highlighterkleuren die zorgen voor frisse accenten en stralende details. De hoge kleurverspreiding geeft fantastische looks die gemakkelijk en snel kunnen worden geblend dankzij de delicate poedertextuur. Beautyliefhebbers kunnen hun hart ophalen: er is een passend Gezichtspalet bij ieder Oogschaduwpalet
Adviesprijs: € 8,99

essence eyeshadow brushes
Voelt als een Pro! De kwalitatieve, vegan kwasten zorgen voor oogverblindende oog looks – de ideale partner voor de CATRICE Oogschaduwpaletten. Met de drie verschillende kwasten met hun fijne synthetische haartjes kan de kleur heel precies worden aangebracht en perfect worden geblend op het ooglid.
Adviesprijs: € 2,99

essence face brushes
Drie superzachte kwasten voor het gezicht creëren contouren, geven een frisse ‘touch’ aan de wangen en zetten accenten. Alle poedertexturen kunnen heel gemakkelijk worden aangebracht en verdeeld over de gewenste delen van het gezicht. De kwasten kunnen stijlvol en beschermd worden opgeborgen in het make-up tasje.
Adviesprijs: € 3,99 (Voor de gezichtskwasten)
Adviesprijs: € 4,99 (Make-up tasje)

Deze Limited Edition is in de maanden april en mei 2019 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wat vind jij van deze limited edition en de samenwerking van Catrice en essence?

Liefs, Nicky

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *