Catrice In A Rosegarden Review

Een van de populairste lippenkleur uit de nieuwe Catrice lippenstickcollectie is denk ik wel In A Rosegarden uit het Ultimate Colour assortiment. Vele bloggers hebben dit kleurtje gereviewd en zijn er bijna allemaal stuk voor stuk gek op. Het kleurtje wordt omschreven als een oudroze kleurtje dat naar nude neigt, met een warme ondertoon. Uit wat ik gezien heb kan ik wel zeggen dat In A Rosegarden voor de meeste meiden met een lichte huidteint vrijwel een perfecte nudekleur is.

Catrice In A Rosegarden lipstick 1Na diverse reviews gelezen te hebben en swatches gezien te hebben was ik benieuwd of dit geliefde lipkleurtje ook bij mij voor hetzelfde gevoel zou zorgen. Maar wetend dat een lipstickkleurtje bij ieder persoon en helemaal bij iedere huidskleur anders staat, verwachtte ik er niet al te veel van. Maar desondanks hoopte ik dat het een draagbare kleur zou zijn, wellicht niet mijn perfecte kleur maar wel eentje die ik zo nu en dan graag op mijn lippen terugzie.

Catrice In A Rosegarden lipstick 2Catrice In A Rosegarden lipstick 3Het kleurtje uit de huls is prachtig maar eenmaal op mijn armen (in daglicht) geswatched wist ik al vrijwel zeker dat het niet is wat ik ervan gehoopt had. Wat mij gelijk aan dit kleurtje opviel is hoe gepigmenteerd het is en hoe gemakkelijk het over mijn armen gleed. Op mijn lippen was dit gelukkig niet anders. In A Rosegarden brengt heel soepel aan en dankzij haar creamy textuur voelt het heel prettig op de lippen. En niet geheel onbelangrijk, het product trekt niet in de lijntjes. Wat betreft de dekking ben ik minder enthousiast. Waar andere bloggers een volledige dekking ervaren is dit bij mij niet het geval. Voor een goede dekking heb ik wel twee tot drie laagjes nodig maar ik moet er wel bij vermelden dat ik eigenlijk niet anders van lipsticks gewend ben.

Catrice In A Rosegarden lipstick 4In A Rosegarden is een mooi kleurtje met een romig textuur en houdbaarheid van enkele uurtjes.
Voor meiden met een blanke huidskleur is dit een prachtig kleurtje dat, denk ik, vrijwel bij iedereen goed zal staan. Maar ook altijd wel gedragen kan worden.
Voor meiden met een donkere huidskleur is dit wel anders tenzij je van redelijk opvallend roze lippen houdt. Op de lippen komt dit kleurtje zoals te verwachten anders over; roziger en feller welteverstaan.
Persoonlijk vind ik In A Rosegarden op mijn lippen ‘to much’ en past het totaal niet bij mij. Het is geen lelijk kleurtje, begrijp mij niet verkeerd, maar het is geen zachte kleur voor de donkere huid, zoals dat wel het geval is bij meiden met een bleke huid. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar een wat meer subtielere kleur. Voor mij is In A Rosegarden simpelweg een miskoop en zal dit kleurtje ergens in mijn lade stof staan te vergaren. Desalniettemin blijft In A Rosegarden voor veel meiden een mooi kleurtje.

Heb je al kennis met dit kleurtje gemaakt?

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

12 Reacties

 1. Oh wat jammer zeg! Bij de lichte huid staat ie wat mooier!

 2. Ik heb een lichte huid en ik vind de kleur heel mooi, maar deze kleur trekt te snel in de plooitjes. Heel vreemd, want met de andere kleuren van deze lipsticks heb ik dat niet, die lijken wat droger te zijn? Hoe dan ook, voor meiden met een donkere huidskleur kan ik me voorstellen dat je niet meteen enthousiast bent!

 3. Jammer dat je hem bij je huid niet mooi vind staan! Ik vind hem wel mooi op je lippen! 🙂 Fijne en duidelijke review!

 4. Hm ik vind het wel een mooi kleurtje, maar ik kan me voorstellen dat het bij een donkere huidskleur wat ‘vreemd’ staat. Jammer dat het voor jou een miskoop was!

 5. Het is een prachtig kleurtje ^^ Ik draag hem ook graag 🙂 x

 6. Jammer dat het voor jou een miskoop is! Ik heb hem pas ook gekregen en ik ben er tot nu toe wel heel blij mee, maar ik ben dan ook vrij bleek!

 7. Zelf heb ik dit kleurtje niet, maar ik vind hem er wel heel mooi uitzien. Al kan ik ook zeker wel begrijpen dat het voor jou een miskoop is geweest.

 8. Wauwie, erg mooi kleurtje! Jammer dat jij vind dat hij je niet mooi staat.. Ik vind vaak licht roze kleurtjes bij donkere huiden wel mooi staan hoor!

 9. In A Rosegarden vind ik een prachtige tint! Toen de lipstick net uitkwam, heb ik ‘m gelijk gekocht. Al loop ik tegen hetzelfde probleem aan: de kleur oogt op mijn lippen feller. Ik ben er nog steeds verliefd op én het blijft een prachtige tint. Maar, ik ben er minder happy mee dan ik vooraf gedacht had. Jammer dat deze kleur een miskoop is voor jou.

 10. Die kleur staat supermooi bij je huid! X Laura

 11. Ik snap dat je het voor jezelf iets te opvallend vind. Zelf ben ik gek op dit soort kleurtjes! X

 12. Wat een prachtige kleur zeg! Ik zou er wel mee uit de voeten kunnen met mijn super lichte huid 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *