Catrice ICONails I Have a Blush on You Review + Swatches

Een paar dagen terug kwam ik dit kleurtje op instagram tegen en ik was gelijk verkocht. Ondanks dat ik best veel soortgelijke kleurtjes in mijn stash heb zitten kon ik dit kleurtje onmogelijk laten liggen toen ik mezelf eenmaal in de winkel bevond. Dit is I Have a Blush on You uit de Catrice ICONails Gel Lacquer assortiment. Lees je gezellig mee?

De Catrice ICONails lijn is verkrijgbaar in vele kleuren en belooft tot wel zeven dagen chip-vrij te blijven zitten, zelfs zonder top coat! Deze veganistische nagellakken zijn verrijk met verzorgende en vochtinbrengende açai olie. De lakken geven je nagels mooie kleur met perfect gel-glans finish.

In het verleden heb ik al meerdere kleuren uit de ICONails lijn uitgeprobeerd en ik was zeker positief verrast! De lakken waren fijn in gebruik en de kleuren prachtig. Dat is inmiddels alweer bijna twee jaar geleden. Afgelopen week kocht ik dus een aantal lakken en ik ben dan ook heel benieuwd of de ICONails mij nog steeds enthousiast weten te krijgen.

Catrice ICONails Gel Lacquer 73 I Have a Blush on You

I Have a Blush on You is een mix van Mauve en oudroze, dit kleurtje zit daar ergens tussenin en ik vind het prachtig! Het is een typische kleur die ik eigenlijk wel het gehele jaar door kan dragen. De lak heeft een fijne substantie om mee te werken, niet te dik en niet te dun, en het brede kwastje is prettig. Daarnaast heeft I Have a Blush on You een goede pigmentatie, het is bijna een one-coater. Persoonlijk breng ik standaard twee laagjes aan omdat ik de kleurintensiviteit dan veel mooier vind. Naast dat dit kleurtje soepel aan brengt droogt het ook nog eens lekker snel en heeft het een prachtig glans. En ik meen, na het aanbrengen, een subtiele geur waar te nemen. Wat betreft de belofte van zeven dagen chip-vrij kan ik niet anders melden dan dat dit helaas niet gelukt is. Na slechts drie dagen kon ik op zowel mijn wijs- als middelvinger gechipte nagels waarnemen. Dit is natuurlijk erg jammer maar ik moet wel eerlijk bekennen dat ik ook niet anders verwacht had. Moet zeggen dat ik tot nu toe nog geen nagellak ontdekt heb dat een hele week ongechipt op mijn nagels blijft zitten. Wil ik een lange tijd van een kleurtje op de nagels genieten dan kies ik simpelweg voor gelnagellak. Desalniettemin ben ik nog steeds blij met dit lakje. Het is een prachtig kleurtje met een geweldige formule. En daarnaast heeft het een fijne prijs.

 

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *