Catrice Early Mornings, Big Shirt, Perfect Nails Review + Swatches

Ondanks dat mijn nagels as we speak niet in topconditie zijn en ze daarbij ook nog eens stukken korter zijn dan ik graag zou willen, vond ik het toch wel weer tijd om een favoriete Catrice nagellakkleur met jullie te delen. Vandaag laat ik Catrice Early Mornings, Big Shirt, Perfect Nails zien. Mocht je dus benieuwd zijn naar dit kleurtje, kijk dan vooral verder.

Catrice IcoNails Early Mornings, Big Shirt, Perfect Nails staat niet op mijn onlangs gepubliceerde
wishlist vermeld omdat ik deze pas later ontdekte. Via het Instagram-account van dit merk kwam ik dit kleurtje tegen en ik sloeg het in mijn achterhoofd op. Had ik echter dit lakje eerder ontdekt dan had het zeker wel op mijn wishlist gestaan. Toen ik, weken later, vervolgens het lakje in de schappen zag, kon ik niet anders dan het mee te nemen. Helemaal omdat ik toch wel fan van de ICONails nagellaken ben geworden. Dit budget lijn heeft mij zeker positief weten te verrassen.

Catrice Early Mornings, Big Shirt, Perfect Nails is een lila tint met blauwe shimmer. De combinatie van lila en blauw maakt dat dit lakje iets wat uniek in zijn soort is. De blauwe shimmer maakt het, naar mijn mening, namelijk net wat spannender. Het is een tint dat je niet vaak tegenkomt. Daarnaast is het zowel chic als casual te dragen. En is dit kleurtje perfect voor de tijd van het jaar.

De formule van dit lakje is fijn en met twee laagjes heb je volledig gedekte nagels. Ook droogt het snel en kun je dagen lang van dit kleurtje op je nagels genieten. De houdbaarheid vind ik prima, in combinatie met een goede top-coat kan dit lakje minstens 5 dagen ongechipt op de nagels blijven. Meer dan prima houdbaarheid voor een budgetnagellak als je het mij vraagt. 

Ik ben wederom tevreden. Catrice Early Mornings, Big Shirt, Perfect Nails is zeker een kleur die ik de komende periode veel zal gaan dragen.

Wat vindt jij van dit lakje? Wat is jouw mening over de IcoNails van Catrice?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

3 reacties

  1. zegt:

    ik vind Catrice altijd fijne nagellak hebben

  2. Wauw, wat een gave kleur! Echt de perfecte roze kleur voor het najaar<3

  3. Wat een mooi herfstkleurtje! Ik houd zelf enorm van de brede kwastjes bij deze lakjes. Dan ben je lekker snel klaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *