Catrice donker kleurtjes

Ruim een weekje geleden liep ik Kruidvat binnen om de Catrice Revoltaire limited edition te halen, en zag ik dat alle merken, wat betreft nagellakken, een 1+1 halen-aanbieding hebben. Dat kon ik natuurlijk niet voor mijn neus voorbij laten gaan. Derhalve heb ik vier nieuwe lakjes van Catrice ingeslagen. Een leuke gelegenheid om kleurtjes uit te proberen. Wel allemaal donkere tinten waarvan ik denk dat ze bij mijn donkere huidskleur zullen passen. Mijn keuze is, na lang getwijfeld te hebben, gevallen op de lakjes 040 Petit Four As Dessert uit de Ulti Mate Nudes-serie, 650 Goldfingel uit de serie Ultimate Nail Lacquer, en uit dezelfde serie de 610 ASHley en 710 Dulce & Havanna.

Met de zomerse kleuren van nu breng ik standaard twee laagjes aan. Dus ging ik er vanuit dat deze kleurtjes ook wel meerdere lagen nodig zouden hebben. En dat bleek ook het geval te zijn. De 040 bleek wel drie laagjes nodig te hebben voor het mooiste resultaat. Twee laagjes kan er ook prima mee door, maar persoonlijk vind ik drie laagjes er net wat mooier uitzien. Een mooi kleurtje dat ik zeker geregeld zal gaan dragen.

Ik weet nou niet zeker of alle nagellakjes van Catrice hetzelfde brede kwastje hebben, maar de kwastjes van deze viertal lakjes zijn ideaal. De 710 zal niet tot mijn favoriet behoren, maar wel leuk om voor de verandering op te doen. Het is een vrij donkere kleur, precies wat je ervan zou verwachten.

De 610 ASHley is een goed dekkende kleur die genoeg heeft aan een laagje. Maar ook deze kleur heeft van mij twee laagjes gekregen. De 610 is een mooie grijze lak met de standaard Catrice-glans, maar valt bij mij niet in de smaak. Het is wellicht een kleur waar je van moet leren houden maar voor nu laat ik het in de kast staan en wie weet dat ik over enkele maanden deze kleur zal gaan waarderen. Houd je van grijs of heb je veel grijze outfits, dan is deze 610 wel een leuke aanvulling voor je nagellak-stash.

‘Diamonds are a girl’s best friend’ en tegen goud zeg je geen nee. De 650 Goldfinger is precies wat ik ervan verwacht had. Een prachtig gouden kleurtje met een mooie glansfinish. Een leuk opvallend glinsterachtig lakje.

Question: Wat vind jij van deze donkere kleurtjes?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *