Catrice Cucuba

Coolibri, de limited edition van Catrice, ligt sinds begin van de maand in de schappen bij Kruidvat. Coolibri is een superkleurrijke collectie die ik geheel aan mij voorbij laat gaan. In de winkel heb ik ze gespot en moest toch wel mezelf dwingen om niets ervan in mijn winkelmandje te stoppen aangezien ik zeker weet dat ik het niet zal gaan gebruiken. Ondanks dat deze Coolibri niet aan mij besteed is, is het een prachtige en opvallende collectie waarmee je zeker leuk kunt experimenteren.

Wat betreft de limited edition van augustus ben ik heel enthousiast. Deze collectie krijgt de naam ‘Cucuba’ en bestaat o.a. uit warmbruine en bronzen tinten. Cucuba is zoals de naam al doet vermoeden geïnspireerd door de warme Cuba en haar pure levensvreugde. Een soort nazomerse kleurencombinatie. Ik vind deze collectie erg mooi en verleidelijk en met mijn donkere huid passen de producten veel beter bij mij dan bijvoorbeeld de Coolibri. Een lijst met mijn ‘musthaves’ is dan ook al samengesteld. Cucuba is te koop vanaf half augustus t/m half september 2012.  

 Loose Eye Shadow

Ik ben geen oogschaduwgebruiker maar ik ben wel erg benieuwd naar deze Loose Eye Shadow. Hoe de kleurencombinatie er in het echt uitziet. Loose Eye Shadow is een hoog gepigmenteerde losse oogschaduw voor ultieme kleurintensiteit met metallic glanseffect. Een kleurenpalet met warmgeel, licht- en donkerbruin en de opvallende tinten mint en koraal weerspiegelen de unieke stedelijke sfeer van Cuba. Verkrijgbaar in C01 Sunny Side, C02 Reggaeton, C03 Salsa Cubana, C04 Havana Drum en C05 Take It Mint. Deze Loose Eye Shadow zal € 2,99 gaan kosten

LIQUID SHIMMER EYE LINER

Deze eyeliner staat niet op mijn ‘musthave’-lijst maar ik ben er wel benieuwd naar en daarom staat deze op ‘twijfel’. Ik ben een oogpotloodgebruiker en de vloeibare versie kom je bij mij niet tegen. Vroeger gebruikte ik wel vloeibare oogpotlood maar ik vond deze eigenlijk niet fijn en sindsdien gebruik ik uitsluitend oogpotloden. Wie weet dat hier snel verandering in komt want deze Liquid Shimmer Eye Liner heeft een fijne kwast die ervoor moet zorgen dat het aanbrengen gemakkelijk en nauwkeurig verloopt. De langhoudende vloeibare eyeliner is verkrijgbaar in de kleuren mintgroen en donkerbruin met fijne gouden glansdeeltjes. Liquid Shimmer Eye Liner zal € 2,99 gaan kosten.

Soft Lip Colour

Deze Soft Lip Colour staat wel op mijn ‘musthave’-lijstje, en dan wel de kleur 02 Be All Smiles. Dit kleurtje vind ik er prachtig uitzien en ik kan haast niet wachten om deze in het echt te kunnen bewonderen. Soft Lip Colour geeft jouw lippen een levendige en intense kleur. De lipstick voelt heerlijk licht aan op de lippen dankzij de frisse geltextuur en bevatten subtiele gouden shimmertjes. Er zijn twee kleuren verkrijgbaar: C01 Salsa Cubana (koraal) en C02 Be All Smiles (bruin) en zullen per stuk € 3,99 gaan kosten.

Bronzing Powder

Ook deze staat op mijn ‘musthave’-lijstje. Deze Bronzing Powder is ideaal om een prachtige zongekuste look te creëren en dankzij de bijna matte textuur ook perfect om de contouren van het gezicht te ‘shapen’. De zachte Bronzing Powder heeft een extra groot formaat met een coole print die de levendige atmosfeer van Cuba perfect weergeeft. Verkrijgbaar in de kleur C01 brown en zal € 4,49 gaan kosten.Ultimate Nail Lacquer

Ik ben een ware nailaddict en de kleuren uit deze collectie spreken mij zeker aan.  Zoals we van Catrice gewend zijn hebben ook deze nagellakken extra brede kwastjes die garant staat voor een professionele applicatie met slechts één streek. De warme bruintinten, heldergeel, stralend koraal en zacht mintgroen hebben een langhoudende textuur, hoge dekking en een effect dat je kunt verwachten van CATRICE. Cucuba-nagellakken zijn verkrijgbaar in de kleuren C01 Sunny Side, C02 Reggaeton, C03 Salsa Cubana, C04 Havana Drum en C05 Take It Mint. Ik ben helemaal weg van de kleuren C03 Salsa Cubana. Deze nagellakken zullen € 2,49 per stuk gaan kosten.

  “Cucuba” by CATRICE is vanaf half augustus t/m half september 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België

Question: Welke producten uit deze collectie zou je aan jouw collectie willen toevoegen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *