Catrice Candy Shock Limited Edition

Om eerlijk te zijn was ik helemaal niet van plan om de nagellakken uit deze collectie te halen maar eenmaal in de winkel belande de vier kleuren alsnog in mijn mandje.

Catrice Candy Shock Limited Edition 3Catrice Candy Shock Limited Edition 2De nagellakken uit de Candy Shock limited edition hebben zoals gewoonlijk dezelfde vorm als de standaard Catrice nagellakken alleen hebben deze viertal in plaats van zwarte- zilveren dop met leuke versiersels. Opvallend is dat er op de flesjes staat aangegeven dat slechts twee laagjes voldoende is om een goede dekking te krijgen. Ik weet dat de meeste pasteltinten vaak drie laagjes nodig hebben om volledig te kunnen dekken, ik ben zeker benieuwd. Laten we het maar ondervinden.

Catrice Candy ShockI Scream: Ice Cream!, een lila kleurtje is de eerste lakje uit deze pastel collectie. Het kleurtje bevat onopvallende shimmers welk je eigenlijk alleen in de zonlicht ziet. Dit kleurtje is met twee laagjes goed te dragen, persoonlijk vind ik drie laagjes mooier.

Catrice Candy Shock 1Play it Blue, een baby blauw kleurtje dat semi-matt opdroogt. Het kleurtje dekt met twee laagjes net niet goed genoeg en is derhalve een derde laag aan te raden. Dit kleurtje is voor mij niet zo heel bijzonder maar mooi is het wel.

Catrice Candy Shock 2Bring Me Peach, ik moet zeggen dat ik niet zo heel veel met dergelijke nagellak kleuren heb, maar dit kleurtje vind ik wel wat hebben. Het is een lekker vrolijk kleurtje en hierdoor helemaal zomer-proof. Het kleurtje dekt met twee laagjes niet volledig en is wederom een derde laagje zeker wel aan te raden. Het kleurtje droogt overigens semi-matt op, of ik dit mooi vind ben ik nog niet geheel uit.

Catrice Candy Shock 3Vanilla love is een vanilleachtige kleurtje welk wederom met twee laagjes niet goed genoeg dekt. Het kleurtje is een mooi zachtgele lakje dat in de collectie niet mocht ontbreken. Het lakje heeft een creamy finish en bevat net als I Scream: Ice Cream! Onopvallend shimmers.

Catrice Candy Shock Limited Edition 1Catrice Candy Shock Limited Edition pastel nagellakken is een mooi zomer collectie. De lakjes drogen redelijk snel en blijven dagen chip-vrij. Volgens Catrice moeten deze viertal met twee laagjes dekkend genoeg zijn maar dit is niet geheel naar waarheid. De lakjes hebben voor het beste resultaat  toch wel een derde laagje nodig.

Heb je ook de lakjes uit de Catrice Candy Shock gescoord?

11 reacties

 1. zegt:

  Wat een mooie kleurtjes (: die heb ik niet in mijn stash!

 2. zegt:

  love de blauwe, mijn favoriet van deze collectie 😀

 3. zegt:

  Ik vind de blauwe kleur het mooist, zelf heb ik de oogschaduw variant hiervan uit de collectie!

 4. De oranje kleur vind ik persoonlijk de mooiste 🙂

 5. zegt:

  Ik heb de paarse en blauwe op nu, erg lieve pastelkleurtjes hé 🙂

 6. zegt:

  Die blauwe kleur is echt mooi!

 7. zegt:

  Ik vind de blauwe ook niet zo speciaal -eigenlijk allemaal niet zo- maar wel het mooiste.

 8. zegt:

  Mooie kleurtjes!

 9. zegt:

  Ik vind die peachy wel leuk juist! Je lijkt er ook echt bruin door! Verder vind ik drie laagjes echt teveel, voor mij niet weggelegd.

 10. zegt:

  Ik heb er niets van zelf gehaald, maar de paarse vind ik wel heel leuk.

 11. zegt:

  Ik vind de lakjes erg mooi! Bring me peach is mijn favoriet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *