Creëren volle wenkbrauwen met Catrice Bam Brow

De wenkbrauwtrend gaat een nieuwe fase in: in plaats van perfect gestylde wenkbrauwen draait het vanaf nu allemaal om authentieke vormen. Volle wenkbrauwen zijn nog steeds on trend – ze moeten er echter wel zo natuurlijk mogelijk uitzien. Voor de trendsetters onder ons betekent dit: handen af van de tweezers en omarm de beauty tools waarmee je verzorgde en toch natuurlijk ogende wenkbrauwen creëert!
De Limited Edition “BAM BROW“ by CATRICE biedt de beste hulp: twee must-have producten die perfect samenwerken om een natuurlijke en expressieve look te creëren.

Het Brow Boost Serum stimuleert de haargroei en zorgt voor zichtbaar vollere, verzorgde wenkbrauwen. Behoefte aan kleine correcties? Vul moeiteloos de wenkbrauwen in met de duo Brow Pro Pen voor een perfect, glad resultaat dankzij de wasachtige textuur. Voor oogverblindend mooie momenten, met CATRICE.

CATRICE BROW PRO PEN, €3,99 

De perfecte 2-in-1 oplossing om diepte te creëren: de dubbelzijdige wenkbrauwpen heeft een wasachtige textuur en een ovaal miniborsteltje voor natuurlijke resultaten en zichtbaar vollere wenkbrauwen. De formule is bovendien long-lasting.

CATRICE BROW BOOST SERUM, €5,99 

Let it grow! Het actieve serum stimuleert de natuurlijke haargroei en belooft zichtbaar vollere wenkbrauwen in slechts vier weken. Dankzij de transparante geltextuur is het serum geschikt voor alle haarkleuren.

Naar welke product ben jij het meest benieuwd naar? De brow pro pen wil ik zelf wel gaan uitproberen.

Deze limited edition is half oktober / half november te koop.

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *