Cadeautip: Halo Selfie Light voor je smartphone

halo-selfie-lightNet als bijna iedereen heb ook ik een Instagramaccount. Maar selfies? Ik maak ze zelden. Ik vind mijn selfiecamera geen mooie foto’s maken (dat zul je dadelijk ook zien…), de gewone ‘echte’ camera maakt veel betere plaatjes, maar ja, dan kan ik dus niet zien hoe ik in beeld sta. En door het ‘fisheye’-effect vervormt mijn smartphonecamera bovendien ook nog eens mijn gezicht; mijn neus is dan opeens een grote gok geworden en mijn toch al smalle gezicht lijkt nóg smaller. Nee, niks voor mij, die selfies.

Alleen als ik een beautyreview moet schrijven maak ik uitzonderingen; enkel om een product te laten zien én met een beter fototoestel. Vandaag mag ik dus weer een selfie schieten, maar dit keer om een handige gadget te laten zien voor de selfieliefhebbers: een ringlampje voor je smartphone!halo-selfie-light-1Vrijwel elke selfie-liefhebber zal het herkennen: je zet je camera in selfiestand maar dan ontstaat er één probleempje: je hebt geen flitslicht! De Halo Selfie Light lost dat euvel op.

halo-selfie-light-2De ringlamp is op zich niet nieuw; veel fotografen gebruiken het om hun foto’s beter te belichten. En in selfieland kan zo’n mini-ringlampje natuurlijk niet ontbreken.

Het gebruik is heel eenvoudig, je hoeft er geen techneut voor te zijn. Je klemt de lamp bovenop je smartphone, zet ‘m aan, et voila, je kunt aan de slag met selfies maken! Achterop het ringlampje zit een klein knopje dat je drie keer kunt indrukken; variërend van zacht naar fel licht; er zitten dus drie standen op.

Met het bijgeleverde usb-kabeltje kun je de batterij van de ringlamp opladen (dat kan bijvoorbeeld ook via je laptop – mits je laptop in het stopcontact wordt opgeladen uiteraard, of via een usb-oplader direct vanuit je stopcontact).

En dat ziet er dan zo uit. halo-selfie-light-3halo-selfie-light-4

En dan de selfie-test. Ik heb de eerste selfie zonder ringlamplicht gemaakt, bewust in het donker, dat wil zeggen: met de (donkerbruine) gordijnen half gesloten. Dat ziet er dus gewoon niet uit…onscherp en vlekkerig. Bah. (Snap je nu waarom ik zelden selfies maak?) halo-selfie-light-rsultaatDe tweede selfie oogt meteen stukken frisser dankzij de selfie-ringlamp. Nog niet perfect, maar dat ligt dus vooral aan mijn gebrek aan selfiekunsten dan aan het lampje ‘self’. 😉 Door het licht van het ringlampje kan mijn smartphone zich letterlijk beter focussen met als gevolg dat het beeld meteen ook een heel stuk scherper is.

halo-selfie-lightEigenlijk oogt deze Halo Selfie Light dus echt als flitslicht, maar dan zonder het rode-ogeneffect dat je er gewoonlijk snel mee krijgt. Kortom: met dit lampje heb je voortaan óók licht als je je smartphone in selfie-stand zet. Handig toch? Wie weet ga ik in het vervolg wat vaker selfies maken. 😉

De Halo Selfie Light is verkrijgbaar via Coolgift.com en kost € 22,95 per stuk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *