Budget bh’s

Onlangs was ik mijn lingerielade aan het ordenen en kwam ik tot de ontdekking dat ik wel wat nieuwe bh’s kan gebruiken. Het kopen van nieuwe lingeriesetjes of losse bh’s hoeft niet per se meteen veel geld te kosten. Met dit in gedachten ben ik op zoek gegaan naar winkels waarvan ik denk dat er wel leuke budget bh’s te halen zijn.

Allereerst bracht ik een bezoekje aan Zeeman. Ik verbaasde me enigszins wat betreft de lingeriecollectie; lekker modern en vrolijke motiefjes. Ik heb eigenlijk nooit eerder aandacht aan de collectie van Zeeman besteed. Ik wist dan ook niet dat zij zulke leuke lingeriesetjes verkopen. De maten in de collectie van Zeeman lopen tot cup E. De bh die me meteen aantrok hadden ze helaas niet in mijn maat, balen. Na even wat getwijfeld te hebben is de keuze dan op deze mooie maar toch ook wel niet al te opvallende bh gevallen. Ik ben namelijk niet op zoek naar opvallende kleuren. Wat ik prettig aan deze bh vind is de zachte stof en daarnaast zit het gewoon goed. Deze bh is los te koop voor 4,99 maar er hoort uiteraard ook ondergoed bij, een string (1,99) of hipster (2,99). Het staat vast dat ik binnenkort weer een bezoekje aan de Zeeman zal brengen om een vrolijk motiefje bh te halen. Ook qua presentatie van hun lingerie krijgt Zeeman een plus van mij.

 Over de collectie van Wibra ben ik minder enthousiast. Heel weinig kleurgebruik. Persoonlijk vind ik de collectie een beetje oubollig. Wat mij betreft mogen zij deze een beetje opfleuren, lekker met de modekleuren meegaan! Over hun presentatie ben ik ook niet te spreken, daar mogen zij ook meer aandacht aan besteden.

Ondanks deze minpunten heb ik wel een bh gekocht, en de prijs viel mee. Deze egaalgrijze bh kost 5,99. In tegenstelling tot de Zeeman hebben zij geen bijpassend ondergoed, ook erg jammer. De pasvorm van de bh vind ik ook tegenvallen en de maat lijkt niet geheel te kloppen. Wat betreft aankoop van lingerie zal ik niet gauw teruggaan naar Wibra.

Last but not least bracht ik een bezoekje aan Hema. Wat een kleurrijke collectie in vergelijking met de Wibra. Leuke setjes de je ook los kunt kopen. Vergeleken met Zeeman en Wibra liggen de prijzen van Hema hoger, gemiddeld twee maal zo duur. De maten gaan tot cup D. De collectie is mooi en genoeg keuzemogelijkheden. Ook voor de beginnende bh-dragers heeft Hema genoeg keuze, dat is zeker een pluspunt. De presentatie van de lingerie is overzichtelijk en geordend

Question: Wat vind jij van de collecties van deze drie winkels? Waar koop jij jouw budget bh’s?

1 reactie

  1. cindy zegt:

    De hema is zeker leuk! En de kwaliteit is ook goed. Op het moment heb ik 3 voedingsbhs daar vandaan. Scheelt zeker 40 euro met een voedingsbh bij de duurdere lingeriezaken. Ik kocht voor mijn zwangerschap vaak mijn bhs bij Henk ten Hoor. Deze hebben een brede band en aangezien ik vaak last heb van mijn tussenrib spieren is dit erg lekker dragen. Maar ik ben zoiezo fan van de Zeeman als het om budget gaat. Helaas is het vaak wel zo, goedkoop is duurkoop. De onderbroeken die je per 2 of 3 kunt kopen zijn vaak al erg snel stuk. Goedkoop is het wel….maar evengoed wel jammer :s

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *