Bourjois La Laque nagellakken

Met het veranderen van de seizoenen kunnen we er in Beautyland op rekenen dat merken met nieuwe collecties komen. Zo ook het Franse merk Bourjois. Naast make-upproducten komt Bourjois dit voorjaar met een nieuwe nagellakcollectie met in totaal 12 tinten. De collectie kreeg de naam ‘La Laque’ mee en het design van de flesjes is anders dan de typische nagellakpotjes die we tot nu toe kenden. Met hun driehoekige vorm zijn ze apart vormgegeven; standaard zijn ze zeer zeker niet te noemen maar gaaf vinden we ze wel.
Bourjois La Laque nagellakken 2

Niet alleen het apart vormgegeven potje is vernieuwend maar ook aan de substantie en het borsteltje van de lakjes is gedacht. De lakjes zouden met pure en verzadigde pigmenten verrijkt zijn waardoor je met slechts één laagje een volledige dekking met een prachtige glans zou krijgen. Of dit echt het geval is zien we zo.

Als we Bourjois mogen geloven biedt de ronde borstel van La Laque een aangepaste inzet om op alle nagelvormen te passen. Het maakt dus niet uit of je nagels breed of smal, lang of kort zijn. Het nieuwe borstelontwerp combineert de dekking en nauwkeurigheid zonder compromissen. Klinkt allemaal goed, nu up to the test!Bourjois La Laque nagellakken 4Bourjois La Laque bestaat uit 12 kleuren nagellakken waarvan ik er vijf laat zien, namelijk: 3 Orange Outrant, 4 Flambant Rose, 7 Lycheers, 9 Marron Show en 11 Only Bluuuue. Ik kan jullie alvast vertellen dat de kleuren intens zijn en de lakjes echt heel fijn lakken. Want ondanks de vorm van het dopje ligt deze heel prettig in de hand en het kwastje lakt heel fijn.Bourjois La Laque 3 Orange Outrant 2Bourjois La Laque 3 Orange Outrant3 Orange Outrant is een helder en vurig oranje en dekt met twee laagjes.

Bourjois La Laque 4 Flambant Rose 2Bourjois La Laque 4 Flambant Rose4 Flambant Rose is een pittig, intens en blozend roze en dekt met twee laagjes.

Bourjois La Laque 7 Lycheers 2Bourjois La Laque 7 Lycheersjpg7 Lycheers is een oud-roze kleurtje dat naar paars neigt, dekt wederom perfect met twee laagjes.

Bourjois La Laque 9 Marron Show9 Marron Show is een diepbruin met een zachtrode glans en dekt met één laagje redelijk goed maar hier heb ik er twee laagjes aangebracht.

Bourjois La Laque 11 Only Bluuuue 1-1Bourjois La Laque 11 Only Bluuuue 111 Only Bluuuue is een energieke en heldere blauw kleurtje en dekt met één laagje maar hier heb ik er twee laagjes aangebracht.Bourjois La Laque nagellakken 5De Bourjois La Laque nagellakken lakken inderdaad heel fijn en hebben allemaal een prachtige glossy finish. Echter dekken ze niet allemaal volledig met maar één laagje. De meeste lakjes hebben toch echt twee laagjes nodig om perfect te dekken. Het kwastje is heel fijn in gebruik en ook de substantie laat zich heel gemakkelijk verdelen. Wat de droogtijd betreft drogen ze allemaal vrij snel.

De Bourjois So Laque zijn online verkrijgbaar bij Missgorgeous.nl voor € 8,99 per stuk.

Heb je al een Bourjois So Laque in je collectie?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

6 reacties

 1. zegt:

  Mooie kleuren en ook al is bruin nou niet echt een zomerkleur die vind ik heb mooist.

 2. Ik had deze lakjes van Bourjois nog niet gezien maar ze zien er goed uit! Kleur nummer 7 is mijn favoriet! 🙂

 3. Mooie kleurtjes, vooral de eerste drie zien er goed uit :).

 4. zegt:

  Wat een mooie zomerse kleuren! Ook het design van de lakjes zien er erg mooi uit!

 5. zegt:

  Die blauwe kleur, waauw! Die springt er echt tussen uit!

 6. zegt:

  Wat een mooie lakjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *