Headlines, Nagels

Bourjois Blue no Blues

In mijn nagellakstash heb ik welgeteld twee flesjes Bourjois nagellakken, waaronder de prachtige Rose Cupcake,  en met dit flesje erbij dus drie! Bourjois is in het algemeen een goede merk maar door de een of ander reden trekt het merk mij niet aan. Toen ik ruim een maandje terug tegen een 1+1 actie aanliep besloot ik een kleurtje uit de (zomercollectie) 1seconde nagellaklijn mee te nemen.

Voor de zomer zijn er een aantal verfrissende zomerse kleuren aan de vaste collectie toegevoegd. Ik ging voor 26 Blue no blues omdat deze mij het meest aanspraak. Deze Bourjois 1 Seconde  Blue no blues heeft een vrij dikke geltextuur en beloofd met slecht één enkele laag volledig te dekken. Verder belooft het lakje je een perfecte resultaat van een nagelstudio.Bourjois Blue no Blues 3Bourjois Blue no blues is een aquablauw creamy lakje en heeft, zoals alle lakken uit de 1seconde lijn, een kort en dik kwastje wat ik wel fijn vind lakken.Bourjois Blue no Blues 1Bourjois Blue no BluesDe lakje droogt inderdaad snel maar helaas komt het haar belofte om in één enkele laag volledig te dekken niet na. Het kan per kleur misschien verschillen maar Blue no blues heeft zeker twee laagjes nodig om volledig te dekken. Op bovenstaande foto draag ik dan ook twee laagjes. Haar ultraglanzende finish vind ik prachtig, daar houd ik wel van!

Bourjois Blue no Blues 4Achteraf gezien ben ik niet zo een fan van dit kleurtje. Het is een mooi frisse zomerse kleur waar je van moet houden maar mij spreekt het niet zo aan. Het wordt zo’n typische kleurtje dat je slechts eenmalig draagd en verder in de kast stoft ziet te vergaren.
Daarnaast vind ik het erg jammer dat het spul, zoals beloofd, niet in één laagje volledig dekt. Waar ik wel van baalde is om na twee dagen te ontdekken dat mijn middelvinger al gechipt was. Ik moet er wel bij vermelden dat ik dit lakje zonder een top coat droeg. Maar dan nog verwachtte ik dat het wat langer goed zou blijven zitten.

Ik ga zeker nog meer kleuren uit de Bourjois 1seconde nagellaklijn testen, eerst maar op een leuke aanbieding wachten.

Wat is jouw ervaring met de Bourjois 1seconde nagellaklijn? En wat vind je van dit kleurtje?

  1. Jammer dat je niet fan bent van dit kleurtje! Ik vind hem super mooi! 🙂 Jammer dat het niet na een laagje dekt! Ik heb geen nagellak van dit merk helaas!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.