Bestel nu de Nailbox voor de kerstdagen!

Kom in de kerststemming met de december Nailbox it’s christmas!

Mijn favoriete feestdagen komt dichterbij en hier in huis zijn we al helemaal in de kerststemming! Kerstperiode is voor mij en velen anderen de gezelligste tijd van het jaar. Het is door alle sprankelende kerstlichtjes en glinsterende decoraties een periode vol sfeer, warmte en samenzijn. En daarnaast een periode vol cadeautjes.

Misschien heb je al een hele waslijst aan cadeau-ideetjes voor iedereen. Maar mocht dat niet het geval zijn, dan heb ik een leuk en uniek cadeau-tip voor een zus, vriendin, moeder of een ander die van nagellakken houdt. De december Nailbox is namelijk een origineel cadeau voor onder de kerstboom dat ieder nagellak-hartje zeker sneller laat kloppen. En daarnaast is de Nailbox hartstikke budgetproof!

Wat zegt Nailbox over de december box?
“Het kerstgevoel kunnen we helaas niet via de box overbrengen maar we kunnen je wel een handje helpen om in de kerststemming te komen. De december Nailbox is namelijk extra feestelijk (verpakt) en met de inhoud kun je (alvast) je nagels en eventueel tenen kerstproof maken.

De december Nailbox It’s Christmas is hét ideale verrassingscadeau om aan een andere nagellakliefhebber te geven maar natuurlijk ook gewoon om jezelf ermee te verwennen.

De inhoud van de Nailbox is een verrassing. Maar zoals je van ons gewend bent zitten er uitsluitend fullsize producten van diverse merken in de Nailbox”.

Meer informatie over de Nailbox vind je op www.nailbox.nl

Waar wacht jij nog op? Bestel nu de Nailbox voor de feestdagen en verras jezelf en of jouw vriendinnen ermee!

Heb jij al kennis met de Nailbox gemaakt?

 

3 reacties

  1. zegt:

    De inhoud is mooi en zeker ook iets voor mij. Ik ben nog niet bekend met de boxen van Nailbox.

  2. zegt:

    Hele toffe nailbox! Ik wist niet eens dat dit bestond! De items die in de doos zitten zien er leuk uit! 🙂

  3. zegt:

    Wat een leuk idee om dit iemand cadeau te geven zeg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *