Notice: mysqli_real_connect(): Setting mysql connection to use "beautytopia.nl.mysql.service.one.com" in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Beautyvoordeelshop Nail Box - Beautytopia.nl

Beautyvoordeelshop Nail Box

Vandaag precies een jaartje geleden ging, met dank aan mijn liefhebbende wederhelft, een wens van mij in vervulling. Het is snel gegaan, maar toch is het echt zo. Zoals je wellicht al gelezen hebt is het vandaag, 6 september, precies een jaartje geleden dat Beautyvoordeelshop het levenslicht zag. Wat ben ik trots met de groei dat de shop in een jaartje tijd gemaakt heeft.

Ter ere van het 1jarige bestaan van Beautyvoordeelshop.nl introduceren we de nailbox; een box vol producten voor de nagels om zelf mee aan de slag te gaan.

Iedereen die Beautytopia.nl geregeld bezoekt weet dat ik een nail addict ben. En het kon ook niet anders dan met grote trots, ter ere van ons éénjarige bestaan, een leuke nailbox te introduceren. nailbox 2
Deze speciale nailbox bevat maar liefst acht fullsize producten voor handen en voeten, en daarnaast een make-upproduct voor de afwisseling. De inhoud van de boxen is in principe hetzelfde maar kleuren kunnen wel verschillen en stuk voor stuk zal ieder box feestelijk worden ingepakt..

Deze speciale nailbox zal € 12,- gaan kosten, dit is exclusief € 4,95 aan verzendkosten. De box zal vanaf vandaag via Beautyvoordeelshop.nl te bestellen zijn en aflevering zal een week later gebeuren.

Er zijn slechts 50 nailboxen beschikbaar, dus wees er snel bij want op=op!

Ik wil iedereen die ons het afgelopen jaar op welke vorm dan ook gesteund heeft enorm bedanken. Wie jarig is trakteert en daarom komt er morgen een winactie online waarbij je een leuke beautypakket kunt winnen! Kom morgen zeker terug en doe mee met de winactie!

Aanbevolen artikelen

12 Reacties

 1. Van harte gefeliciteerd! Wat leuk ook die speciale nailbox. Alleen al van de buitenkant vind ik hem er erg mooi uitzien.

 2. Ik vind het echt een geweldige box!! 😀

  1. Dat is fijn om te horen (lezen) 🙂

 3. Ik heb de box vandaag besteld 🙂 Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar de inhoud! En, gefeliciteerd met je 1-jarig jubileum.

  1. Leuk! De box zal je niet teleurstellen. Bedankt voor de felicitatie!

 4. Onwijs leuk dat je dit doet! X

 5. congrats, en wat leuk een nailbox, ik ga eens kijken en bedenken of ik dit wil en ga bestellen

 6. Leuke nailbox! Ik ben benieuwd wat er inzit! Gefeliciteerd met het een jarig bestaan!

 7. Een eigen webshop is ook echt wel mijn droom voor in de toekomst. Super leuk zeg, dat het zo goed gaat! Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *