Beauty, Headlines beauty, beautytopia, beautyvoordeelshop, beautyvoordeelshop.nl, Cosmetica, make-up, nagellak, nagellakken, Nail Box

Beautyvoordeelshop Nail Box

Vandaag precies een jaartje geleden ging, met dank aan mijn liefhebbende wederhelft, een wens van mij in vervulling. Het is snel gegaan, maar toch is het echt zo. Zoals je wellicht al gelezen hebt is het vandaag, 6 september, precies een jaartje geleden dat Beautyvoordeelshop het levenslicht zag. Wat ben ik trots met de groei dat de shop in een jaartje tijd gemaakt heeft.

Ter ere van het 1jarige bestaan van Beautyvoordeelshop.nl introduceren we de nailbox; een box vol producten voor de nagels om zelf mee aan de slag te gaan.

Iedereen die Beautytopia.nl geregeld bezoekt weet dat ik een nail addict ben. En het kon ook niet anders dan met grote trots, ter ere van ons éénjarige bestaan, een leuke nailbox te introduceren. nailbox 2
Deze speciale nailbox bevat maar liefst acht fullsize producten voor handen en voeten, en daarnaast een make-upproduct voor de afwisseling. De inhoud van de boxen is in principe hetzelfde maar kleuren kunnen wel verschillen en stuk voor stuk zal ieder box feestelijk worden ingepakt..

Deze speciale nailbox zal € 12,- gaan kosten, dit is exclusief € 4,95 aan verzendkosten. De box zal vanaf vandaag via Beautyvoordeelshop.nl te bestellen zijn en aflevering zal een week later gebeuren.

Er zijn slechts 50 nailboxen beschikbaar, dus wees er snel bij want op=op!

Ik wil iedereen die ons het afgelopen jaar op welke vorm dan ook gesteund heeft enorm bedanken. Wie jarig is trakteert en daarom komt er morgen een winactie online waarbij je een leuke beautypakket kunt winnen! Kom morgen zeker terug en doe mee met de winactie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *