Beauty, Headlines beautyvoordeelshop, make-up, Sleek

Beautyvoordeelshop inkopen

Na mijn sale-aankoopjes van afgelopen week wil ik jullie vandaag mijn andere aankoopjes laten zien. Naast het shoppen voor mezelf en het gezin shop ik namelijk ook geregeld voor de webshop. En vandaag deel één met de volgende Sleek-producten.

sleek paletten sleek paletten 1Sleek paletten
Al een tijdje staat Sleek op mijn lijst van merken die ik graag aan het assortiment van mijn shop wilde toevoegen. Met name de paletten hebben mijn aandacht weten te trekken en vast te houden. En eindelijk is het dan zover. Vanaf deze week zijn er maar liefst 14 Sleek paletten in de webshop verkrijgbaar. Dankzij haar uitstekende pigmentatie en kleuren die je goed met elkaar kunt combineren creëer je met de Sleek palette de mooiste veelzijdige looks. Een Sleek palette bevat twaalf kleuren en kost € 8,99 per stuk. Een overzicht van de verkrijgbare paletten vind je hier, de ontbrekende volgen snel.

sleek gloSleek Glo Face & Body Highlighter
Van deze Sleek highlighter heb ik veel positiefs gehoord en gelezen, en kon dus niet in mijn webshop ontbreken. Deze Glo is een palet met vijf bij elkaar passende kleuren highlighter. Je kunt de kleuren apart gebruiken of door elkaar mixen om een prachtige kleur te creëren. Sleek Glo Face & Body Highlighter is voor nu in twee varianten verkrijgbaar: Bronze Baby en Gold Digga en kosten € 8,45 per stuk.

sleek eyelinersSleek Twist Up Eye Pencil
Naar mijn mening zijn de kleuren zwart en bruin de meest gebruikte oogpotloodkleuren die er zijn en daarom vind je beide kleuren terug in de webshop. Sleek Twist Up Eye Pencil heeft een draaisysteem waardoor slijpen overbodig wordt. Voor nu verkrijgbaar in de twee kleuren Midnight en Chocolate en kosten € 3,45 per stuk.

De sleek producten vind je hier.

Welke Sleek producten zouden volgens jou niet in de shop mogen ontbreken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.