Beauty, Headlines beautyvoordeelshop.nl

Beautyvoordeelshop inkopen #5

Over enkele dagen is het alweer kerst en ruim een weekje later kunnen we 2014 achter ons laten en 2015 verwelkomen. Dit betekent dat we beland zijn bij het laatste overzicht van dit jaar en wat hebben we prachtige producten in het assortiment kunnen toevoegen. Kijk je mee?

Urban Decay Rollergirl Nail SetNa de toevoeging van de  Urban Decay Rollergirl Palette kon dit leuke setjes uit hetzelfde collectie niet achterblijven. Dit is de Urban Decay Rollergirl Nail Set bestaand uit  6 nagellakjes met elk een inhoud van 5ml. Review en swatches vind je hier.

Rimmel Colour Rush LipstickDe Rimmel Colour Rush Lipstick is een balm met een intense kleur die lang blijft zitten en verkrijgbaar is in een handig groot potloodformaat. In de shop vind je 5 prachtig kleuren om uit te kiezen.

Sleek Precious Metals Highlighter PaletteSleek Precious Metals Highlighter Palette is een handig palette met 4 highlighters waarmee je een gezonde glow op je gezicht creëert. Het paletje bevat 3 highlighters met een creamy textuur en 1 highlightpoeder. Dit palette is voor alle huidtypes geschikt en kan gebruikt worden in de binnenste ooghoeken, op de jukbeenderen en het wenkbrauwbot, maar ook bij het decolleté en op de schouders.

Sleek eye cheek paletteDeze Sleek Eye & Cheek paletten bevatten fluweelzachte oogschaduws en blushes. Ze zijn zeer gepigmenteerd en zijn verpakt in een handige reis formaat. Er zijn 2 varianten; See You at Midnight en Dancing Til Dusk.
See You at Midnight combineert diep blauw en parelmoer paarse oogschaduw uit de Romance i-Divine Palette. Hiermee creëer je samen met de blushes een boeiende blik.
Dancing Til Dusk omvat het fluweelzachte bruine kleurtje uit de Au Naturel i-Divine palette. Hiermee creëer je samen met de stralende Blushes tinten Mirrored Pink en de Sahara een verfijnde  look.

Cargo Suited to a Tea Cream Eyeshadow Palette Cargo Northern Lights Eyeshadow Palette Cargo Shanghai Nights Eye PaletteNa de eerste 2 Cargo Cosmetics palettes waren we zo onder de indruk dat we er nog 3 andere palettes in de shop toe gevoegden. De paletten van Cargo cosmetics zijn zowel van buiten als binnen een plaatje om te zien en hebben de kleurtjes stuk voor stuk een geweldige pigmentatie. Dit zijn de Cargo Suited to a Tea Cream Eyeshadow Palette, Cargo Northern Lights Eyeshadow Palette en Cargo Shanghai Nights Eye Palette.

Dit waren het, tot de volgende keer! 

Van welke product(en) zou je graag een review willen zien?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.