Beauty, Headlines beautyvoordeelshop.nl, inkopen, webshop

Beautyvoordeelshop inkopen #4

Ik besefte gisteren dat het alweer 7 maanden geleden is dat ik hier op Beautytopia de nieuwste aankoopjes van Beautyvoordeelshop.nl heb laten zien. De afgelopen maanden is het mij volledig ontschoten om dit bij te houden, maar vanaf heden hoop ik geregeld de nieuwe items uit de webshop hier te kunnen showen. De toevoeging van afgelopen week:
w7 lightly toastedDe palettes van W7 zijn in korte tijd in bloggersland erg geliefd geworden. Inmiddels heeft het merk vier palettes uitgebracht waaronder de nieuwste; In The Buff Lightly Toasted. Dit palette is volgens velen een dupe van Urban Decay 1 en bevat wederom 12 tinten met de volgende namen; Teddy Bear, Wonderland, Cracker, Happy, Lady Luck, Twister, Di Di, Delilah, Magic, Its A Dream, Up In Smoke, Dawn.
W7 In The Buff Lightly Toasted €8,99 

Rimmel London ApocalipsOok erg populair zijn deze Rimmel London Apocalips Lip Lacquers. Deze producten zien eruit als lipgloss maar hebben de kleur en houdbaarheid van een lipstick. De Apocalips geven veel kleur af en glanzen prachtig. Daarnaast werkt de applicator goed en voelen ze op de lippen lekker zacht aan. Voor nu hebben we 7 kleuren beschikbaar.
Rimmel London Apocalips Lip Lacquer €6,99 en wordt binnen Nederland gratis verzonden.

rimmel london sweetie crush nagellakkenRimmel Sweetie crush-nagellak is een structuurnagellak en heeft, eenmaal opgedroogd, een heel mooi (gekleurd) suikerkristalleneffect. Vandaar dus dat Rimmel de finish ‘sugar textured’ noemt. De ‘suikerkristallen’ sprankelen in het zonnetje echt heel mooi en dwingt je om te blijven kijken. Lees hier mijn uitgebreide review van deze lakjes.
De Rimmel Sweetie crush-nagellak zijn erin 5 kleuren, kosten €4,99 en wordt binnen Nederland gratis verzonden.urban decay naked2Een nieuw merk in de webshop is Urban Decay. Van dit high end merk hebben we twee prachtige palettes en wat zijn ze mooi. Allereerst de Urban Decay Naked 2 Basics Palette met haar 6 kleuren; Skimp, Stark, Frisk, Cover, Primal en Undone. Urban Decay Naked 2 Basics Palette €26,99 en wordt binnen Nederland gratis verzonden.urban decay rollergirlDan dit plaatje met haar vier prachtige kleuren. In de Urban Decay Rollergirl Palette zit naast de vier oogschaduwkleurtjes, een lipjunkie lipgloss met een prachtige hoogglans en een donkerbruine crème eyepencil. De pigmentatie van de oogschaduw is geweldig en het bevat microshimmer en glitter. Urban Decay Rollergirl Palette €27,00 en wordt binnen Nederland gratis verzonden.cargo palettesEen minder bekend high end merk is Cargo Cosmetics. Van dit prachtige merk hebben wij twee supermooie palettes met ieder 12 tinten, Let’s Meet In Paris en Vintage EscapeDe palettes van Cargo cosmetics zijn zowel van buiten als binnen een plaatje om te zien. Cargo Cosmetics palette € 25,00 en wordt binnen Nederland gratis verzonden.

Dit waren het, tot de volgende keer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.