Beautytopia.nl 1 jaar!

Beautytopia.nl bestaat inmiddels 1 jaar! Donderdag 26 april 2012 publiceerde ik op Beautytopia het eerste artikel. Dit was één dag voor de verjaardag van mijn wederhelft en enkele dagen voor Koninginnedag. De eerste paar weken kreeg ik een handje vol bezoekers en heel zelden werd er een reactie achtergelaten. Nu een jaartje later is dit gelukkig anders. Beautytopia wordt geregeld met een bezoekje van haar vaste bezoeksters verblijd en een reactie achterlaten wordt ook door heen gedaan. Daarnaast groeit de site lekker door en vinden steeds meer dames hun weg naar Beautytopia. Hier ben ik natuurlijk heel erg blij mee. Ondanks dat het al bijna twee weken terug is, wil ik de eenjarige jubileum van Beautytopia.nl niet geheel onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom voor mijn vaste en trouwe lezeressen een leuke winactie.

Zoals je wellicht in mijn vorige blog heb kunnen lezen vind je sinds kort enkele producten van Wet ’n Wild in mijn webshop. Voor de eenjarige jubileum van Beautytopia.nl stel ik twee pakketjes beschikbaar met de volgende producten.

Wat zit erin?
–       Wet ’n wild Mega Eyes oogschaduwpalet
–       Wet ’n wild nagellak Flirty Rose Créme
–       Wet ’n wild Brow essentials (wenkbrauwen kit)
–       Een verrassingsproduct

Wat moet je doen om kans te maken?
– volg Beautytopia op bloglovin’ en like dit bericht
– Volg Beautyvoordeelshop via twitter
– like de facebook pagina van Beautyvoordeelshop
– laat een geldig email adres achter in je comment

Ik wil er liever geen lange winactie van maken, je kunt tot en met vrijdag 17 mei 2013 meedoen.

9 reacties

 1. zegt:

  Gefeliciteeeeerd! Wat leuk, ik doe mee! Alles gedaan 🙂

 2. zegt:

  Gefeliciteerd!! Ik doe niet mee aan de winactie, maar ik weet zeker dat je iemand heel blij gaat maken 🙂

 3. zegt:

  gefeliciteerd 😀 ik doe mee met de actie!
  heb alle stappen gedaan :3

 4. zegt:

  Gefeliciteerd!

 5. zegt:

  Gefeliciteerd echt super! (:
  Ik doe graag mee met de winactie.
  Ik volg je al via bloglovin en heb ook deze post geliked.
  Ik volg je via twitter met de naam itruelyme
  Ik like je facebook pagina met de naam Kirsten Ooms
  Mijn email: kirsten.ooms@hotmail.com

  Liefs, Kirsten

 6. zegt:

  Gefeliciteerd! Ik doe niet mee met de actie 🙂

 7. Haaaaappy blog birthday!

 8. zegt:

  Gefeliciteerd! ik doe niet mee want ik heb al (te) veel 🙂

 9. zegt:

  Ik doe mee en heb alles gedaan wat moest! Ik volg je op bloglovin, heb dit bericht geliked, volg je op twitter met makemeblushNL en ik heb de fb pagina geliked.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *