Beauty Voordeel Shop

Afgelopen maanden is mijn liefde voor cosmetica enorm gegroeid. Waar ik vroeger nauwelijks oog had voor make-up en dergelijke, kan ik nu niet voorbij cosmeticaproducten lopen zonder even stil te staan en mijn ogen de kost te geven. De meeste make-upproducten zien er ook nog eens zo leuk uit, dat ik weleens producten gekocht heb waarvan ik weet dat ik ze niet zal gaan gebruiken. Veel soorten make-up gebruik ik niet maar daarentegen gebruik ik alle soorten en merken nagellakken. Ik ben dol op nagellakken en een verzorgde hand is natuurlijk erg belangrijk. Van nagellakken kan ik maar niet genoeg hebben, er bestaan ook zo veel kleuren en tinten. Ik ben dan ook altijd wel op zoek naar leuke kleurtjes en onbekende merken die ik toch graag wil testen.  Door mijn interesse in make-up en het schrijven erover is er bij mij een verlangen ontstaan om hierin verder te gaan. Lange tijd heb ik erover getwijfeld, erover nagedacht en natuurlijk erover gesproken. Gezien ik al een webshop heb in voornamelijk geboortebedankjes en cosmetica hier niet in past was het toch even goed overwegen. Maar uiteindelijk heb ik geen reden kunnen vinden waarom ik het niet zou moeten doen.

Al jaren is een van mijn levensmotto’s: ‘Leef je droom, droom niet je leven!’, en met dit in gedachte heb ik de afgelopen paar maanden hard gewerkt om een eigen webshop in cosmetica te realiseren. En vandaag de dag kan ik met veel trots mijn webshop Beauty Voordeel Shop presenteren. Beauty Voordeel Shop is met name een budget winkel waar je terecht kunt voor de minder bekende merken, zoals Roger Gare, Black Onyx en Paris Memories. Daarnaast vind je er producten van bekende merken zoals Orly en Maybelline, maar dan tegen een lagere prijs dan in de winkels. De shop is redelijk goedgevuld maar omdat er vanzelfsprekend veel tijd in het vullen van een nieuwe webshop gaat zitten zullen de komende weken producten blijven bijkomen. Uiteraard zal ik blijven zoeken naar leuke en goede merken om het huidige assortiment uit te breiden. En vanzelfsprekend zal ik zo nu en dan producten uit mijn eigen webshop reviewen.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *