Beauty, Headlines

Beauty Spending juni | Geuren, Geuren en nog eens Geuren

In het kader van ‘wat kost mijn blogs mij nou’ houd ik maandelijks mijn uitgaven bij en maak ik er hier op Beautytopia een rubriek van. Afgelopen maand heb je een kijkje in mijn (eerste) beauty spending van mei kunnen nemen. Nu dat de maand juni ten einde komt is het tijd om mijn aankopen van juni met jullie te delen. Net als vorige maand heb ik ook deze maand veel geuren aangeschaft.

Beauty Spending juni

Zoals ik in mijn vorige beauty spending artikel al aangaf stonden er nog een handje vol parfums op mijn wishlist. Inmiddels heb ik dit vijftal kunnen doorstrepen en laat ik in dit artikel zien om welke geuren het gaat. Lees je weer gezellig mee?

Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto eau de parfum 50ml € 67,60 Ik ben een groot fan van de La Petite Robe Noire geuren en toen ik dit nieuwe variant van de La Petite Robe Noire geur ontdekte moest ik het hebben. Dit geurtje heb ik dan ook op blinde vertrouwen aangeschaft en ik ben er blij mee. Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto wordt omschreven als de ‘wilder’ versie van het origineel. Een intrigerende, passievolle en zinderende bloemige geur. Voor Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto 50 ml betaalde ik € 67,60

Guerlain Mon Guerlain eau de parfum florale 30 ml € 47,09 Dit vind ik nou een super lekkere geur! Mon Guerlian vrolijk me op, het maakt me blij. Dit geurtje doet iets met mij. Het is een luchtig, schoon en bovenal verfijnd zoete bloemen geur die bij mij een gevoel van onbezorgdheid oproept. Een geur waar ik op dit moment erg blij mee ben. Ik heb er zelfs spijt van dat ik een 30 ml inhoud gekocht heb, ik had voor een groter flacon moeten gaan. Guerlain Mon Guerlain eau de parfum florale 30 ml koste mij € 47,09

Chloé Nomade eau de parfum € 60,47 Nomande is een geur voor de avontuurlijke type en laat het nou zo zijn dat ik dat niet ben. Ik wilde als afwisseling op mijn zoete en bloemige geuren een iets wat frisse parfum hebben en zo kwam ik uit bij Nomade. Opzicht een lekker frisse geur maar het is er eentje dat ik nog moet leren waarderen. Ik denk dat, als ik heel eerlijk ben, de mogelijkheid had om Nomade terug te brengen, ik dit wel gedaan had. Eenmaal uit de verpakking zit je eraan vast. Chloé Nomade eau de parfum 50 ml heeft mij € 60,47 gekost.

Givenchy Dahlia Divin eau de parfum spray 50 ml € 75,80 Ik kocht online, en dit zonder de geur eerst geroken te hebben, Paradiso Assoluto van Roberto Cavalli maar ik was er niet zo happy mee. Dit geurtje bracht ik dan ook terug en ruilde het in voor Dahlia Divin van Givenchy, welk al een tijdje op mijn wishlist stond. Dahlia is een heerlijk warme geur dat goed bij mijn parfum smaak past. Givenchy Dahlia Divin heeft mij € 75,80 gekost.

Miss Dior Absolutely Blooming eau de parfum 50 ml € 74,80 In mijn beauty spending van mei liet ik jullie mijn nieuwe Dior parfum zien: Miss Dior Eau de Parfum (2017).  Als cadeautje kreeg ik bij aanschaf van dit geurtje een miniatuurtje van de Dior Absolutely Blooming eau de parfum en ik was gelijk verkocht! De full-size formaat van 50 ml kocht ik kort daarna voor een prijs van € 74,80

Beauty Spending juni totaal: €325,76 Ook deze maand heb ik behoorlijk veel geld aan parfums gespendeerd. Met dit in gedachte zullen dan ook niet heel veel geuren meer aan mijn collectie worden toegevoegd.

Welk van deze geuren spreekt jouw aan?

Tot volgende maand!

  1. Wat een heerlijke luchtjes allemaal! Ik wil ook zo graag Miss Dior! Ik heb nu een bloemige variant maar ik wil ook nog heel graag de ‘originele’. Ik vind die parfum van Guerlain er ook heel interessant uitzien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *