Beauty | Sleek Palette Del Mar Volume 1

Vanaf heden zullen jullie hier op Beautytopia naast blogs van Yvonne en mij ook geregeld reviews van Shannen voorbij zien komen. Binnenkort meer over Shannen maar nu eerst haar eerste artikel.

Sleek brengt geregeld een Limited Edition palette uit. Onlangs heeft het merk een zomers palette uitgebracht en ook ik was erg nieuwsgierig naar het product. Elk palette van Sleek is een verrassing op zich, en dat geldt ook weer voor dit palette. Het is een palette om vrolijk van te worden! Hele mooie matte neonkleurtjes, maar ook wat subtielere kleuren. Je kan dus weer alle kanten op met dit mooie palette van Sleek.sleek del mar 1Lounge Lovers – shimmery champagne/goud
Poolside – matte lichtblauwe kleur
Sunset Strip – matte oranje kleur
Ambiance – matte paarse kleur
Chilled Out – matte witte kleur
Blue Marlin – matte donkergroene kleur met een beetje blauw erdoorheen.

Opening Party – lila/paars met een beetje shimmer.
On The Rocks – rood met een beetje oranje er doorheen.
Talamanca – matte lichtbruine kleur.
Feel Euphoricoudroze met een beetje shimmer.
Balearic Beat – matte limegroene kleur.
Paradise – matte lila kleur.

Hier onder vind je de swatches van de kleuren:Sleek Palette Del Mar swatches 0 Sleek Palette Del Mar swatchesIk vond de swatches op mijn arm erg korrelig overkomen, en ze kwamen ook niet mooi over op mijn camera. De shimmers zijn wat dat betreft wel ver te zoeken (behalve bij Lounge Lovers), maar de matte kleuren vind ik wel supermooi. Toen ik de kleuren op mijn oog aanbracht was het het tegenovergestelde. De kleuren waren allesbehalve korrelig, en gaven ook geen fall-out, dat is wat je zoekt in een goede oogschaduw.

Ik kon het natuurlijk niet laten om met de kleuren uit dit oogschaduwpalette ooglooks te maken. Hieronder vind je twee verschillende ooglooks.

Ooglook 1sleek del mar lookHier zie je een ooglook waar ik een blauwe kleur en de champagnekleur in verwerkt heb. Ik ben steeds begonnen met natuurlijk een blank oog, ik heb Chilled Out als highlighter gebruikt in de binnenste ooghoek en onder het wenkbrauwbot. Bij deze ooglook heb ik Lounge Lovers over mijn gehele ooglid aangebracht. Daarna heb ik Blue Marlin in mijn arcadeboog aangebracht en deze mooi uitgeblend. Vervolgens kun je je oog afmaken met bijvoorbeeld een eyeliner en mascara.

Ooglook 2Sleek Palette Del MarDit is een mooie zomerse look, die ik echt superleuk vind. Ik heb Chilled Out weer aangebracht op de highlight-plekken, en vervolgens Feel Euphoric aangebracht over mijn hele ooglid. Vervolgens heb ik On The Rocks aangebracht vanaf het midden tot het eind van mijn oog. Zorg wel dat je de kleuren mooi in elkaar over blendt. Daarna heb ik Sunset Strip aangebracht in mijn arcadeboog, en laat ik zien hoe ik de ooglooks zelf allemaal zou finishen. Met een eyeliner, en een mascara.

Beide ooglooks zijn zoals je ziet heel verschillend, en dit zijn slechts voorbeelden. Je kunt zelf nog alle kanten op, en de kleuren anders combineren dan dat ik gedaan heb.

Sleek-palettes zijn voor de kwaliteit die je krijgt goedkoop in de aanschaf, zeker een aanrader. Ik ben zelf al zeker anderhalf jaar fan van de palettes, en ik kan niet wachten op de palettes die nog gaan volgen!

Sleek Del Mar Volume 1 is o.a te koop via www.beautyvoordeelshop.nl voor € 8,99!

Heb je al een Sleek palette in je bezit?

Shannen van de Ven

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

Aanbevolen artikelen

10 Reacties

  1. Ik heb dit palette niet, de kleuren zijn mooi en fris. Ik hou zelf wel van een shimmer erin.

  2. Wauw, wat een prachtige looks. Gelukkig was de kwaliteit op je ogen beter dan op je arm!

  3. ik vind de kleuren van dit palette echt heel mooi!

  4. Ziet er goed uit! Mooie palette :). Je tweede ooglook vind ik echt mooi 🙂

  5. Ik wil dit palette nog graag aan gaan schaffen, vind de kleuren erg mooi! 🙂

  6. Wat een mooi palette!

  7. Ik vind deze palette erg mooI!

  8. Wow die tweede ooglook is zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *