Beauty | 4x Barry M lipstick

Het is super mooi weer, en voor mij betekend dat vaak ook een vrolijke lippenstift! Vandaag heb ik er weer vier voor jullie van het merk Barry M, dat voor de een wat bekender klinkt dan de ander. Ik als lippenstift lief hebber kon niet wachten ook deze vier weer voor jullie te testen. Benieuwd naar wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

Barry M lipstick 2Vier mooie maar bijzondere kleurtjes, dat kan ik wel zeggen. De verpakking is mooi classy, met een zwarte matte onderkant en bovenkant en in het midden zit een glanzend zwart stukje. Op het oog zijn ze mooi en veel belovend, maar helaas was dit niet zo bij iedere kleur. Voor mij zijn er 2 tegenvallers en 2 die mij wel hebben weten te verrassen.

Ik vind het altijd leuk als producten een leuke naam hebben, maar dit zal ik maar als extra beschouwen. De volgende lipsticks hebben geen naam maar wel een cijfer.

 • 136: Een koele nude kleur, met een goude gloed.
 • 143: Een koele paars tint, met een Metallic glans.
 • 144: Een warme kleur, fuchsia gecombineerd met rood zou ik zeggen.
 • 107: Een grote glitter stick! Een roze glansje met gliters.

Tijdens het swatchen kwam bij mij al de vraag naar boven of dit wel goed zou aanbrengen bij de kleur 143. Hij brengt heel moeilijk en korrelig aan, en om hem te kunnen swatchen heb ik hem in 5 vegen op mijn arm moeten aanbrengen.

Ik had sowieso voor het swatchen al niet teveel verwachtingen van 107. Hoe gaaf zou het zijn als hij zou aanbrengen zoals de lippenstift eruit ziet? Ik had niet meer verwacht dan een glasje met glitters, en ik had gelijk.Barry M lipstick 3Hierboven zie je de foto’s van de swatches. En hieronder de kleuren op mijn lippen.Barry M lipstick 4De nude kleur 136, vind ik mooi. Niet te dekkend, hij geeft net wat meer dan een glansje, maar niet de dekking die ik bij een lippenstift zoek. Wel is het een nude kleur die bij je past, of juist niet. Ik vind hem in de lippenstift zelf eruit zien als paars, maar zodra ik hem aanbrengen is hij juist goud-achtig. Iets wat ik niet verwachtte!Barry M lipstick 5Ik heb wel echt moeite gehad om 143 aan te brengen. Ik gebruik altijd een lipkwastje om producten aan te brengen, maar hiervoor had ik een steviger kwastje nodig. De pigmentatie is goed, maar het is gewoon ontzettend jammer dat hij korrelig en alles behalve egaal aanbrengt. Een tegenvaller!Barry M lipstick 6144 is een kleur niet beslist moeilijk te fotograferen is. Hij dekt mooi en egaal, en ik ga hem zeker vaker opdoen. Tot tegenstelling van 143, brengt deze heel makkelijk aan. Alsof hij met een hele andere formule gemaakt is. I like!Barry M lipstick 7En de glitter explosie, 107. Ik zou heel verbaasd zijn als hij aanbracht zoals de lippenstift eruit ziet. Lekker veel glitters, gewoon omdat het kan. Ik had niet anders verwacht dan een glansje met wat glitters, en ik had gelijk. Ik zou hem eerder over een andere lippenstift heen dragen dan dat ik hem enkel zou dragen. Bijvoorbeeld over 143!Barry M lipstick 8Mijn favoriete is 144! En die van jullie?

Deze lippenstiften zijn o.a. te koop op www.beautyvoordeelshop.nl voor een zachte prijs van 3,95.

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

8 reacties

 1. zegt:

  Uiteenlopende kleuren! 144 is mijn favoriet, maar ik ben dan ook dol op wat fellere kleuren!

 2. zegt:

  144 vind ik ook het mooist! De andere kleuren spreken mij niet zo heel erg aan!

 3. zegt:

  Ik ga ook voor 144. De andere kleuren vind ik niet zo mooi. 114 daarentegen absoluut wel.

 4. De rood roze is mijn favoriet!

 5. zegt:

  Dit zijn niet echt mijn kleuren, zoiets staat me niet, maar de lipsticks van Barry M lijken me erg fijn!

 6. zegt:

  144 is inderdaad erg mooi!

 7. zegt:

  Oh 144 is inderdaad favoriet, mooie kleur!

 8. zegt:

  Ik vind de laatste twee het mooist, wat een aparte kleuren heb je gekozen. Heel leuk om te zien! x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *