Barry M Candy Culture Nail Polish Swatches

Een tijdje terug introduceerde Barry M de Candy Culture collectie. Barry M neemt ons met deze Candy Culture collectie terug naar de jaren 90’s toen we toch wel veel meer scented producten hadden. Herinner jij je nog de gel pennen met geur? Of gummen? Hoe leuk waren deze?

Barry M Candy Culture Barry M Candy Culture omvat vier pastel lakken met een fruitige geur waarvan ik in dit artikel er twee laat zien. Kijk gauw verder…

Barry M Candy Culture Strawberry LacesHet eerste lakje is Strawberry Laces. Dit is een baby-roze tint met een iets wat dunne substantie. Twee laagjes waren helaas niet voldoende om dit lak volledig dekkend te krijgen. Het resultaat op de foto is met drie laagjes behaald. Eenmaal droog onthuld de lak een subtiele zoete geur.

Barry M Candy Culture Coconut CreamCoconut Cream is een licht tot medium grijs tint. Dit lakje heeft een fijne substantie om mee te werken, niet te dik en niet te dun. Twee laagjes waren voldoende om Coconut Cream prima dekkend te krijgen. Wat betreft de geurt: deze is veel meer waarneembaar, zeker als je het met Strawberry Laces vergelijkt.

De Barry M Candy Culture nagellakken zijn leuk en laat denken aan vroeger. Zowel Strawberry Laces  als Coconut Cream hebben een soft matte finish. De kleuren zijn leuk maar bijzonder zijn ze naar mijn mening niet. Dat ze een fruitige geur afgeven is hun grote pluspunt. Persoonlijk ben ik van mening dat deze lakken met name jonge meiden zal aanspreken.

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

1 reactie

  1. zegt:

    Wat een leuke pastel tinten zijn dit zeg. Daar houd ik wel van!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *