BALR. 2 Eau de Parfum for Women Review

BALR. is een merk die ik uiteraard al vaker voorbij heb horen komen maar verder weet ik eigenlijk weinig over dit merk. Voor dit artikel ben ik mij derhalve gaan inlezen. En zo kwam ik er dus achter dat BALR. niet enkel een internationaal luxe lifestyle merk is maar ook dat deze in 2013 door drie Nederlanders is opgericht. Het merk staat bekend om zijn high-end mode, reisproducten en accessoires voor mannen en vrouwen. Hieronder valt ook geuren. En vandaag vertel ik je meer over een van hun geuren, namelijk BALR. 2 Eau de Parfum for Women. Lees je weer gezellig mee?

In het parfum assortiment van BALR. vind je zes geuren waarvan drie voor mannen en drie voor vrouwen. De geuren van dit merk hebben in principe enkel nummers meegekregen: BALR. 1 Eau de Parfum for Women, BALR. 2 Eau de Parfum for Women en BALR. 3 Eau de Parfum for Women. Niet echt creatief, moet ik zeggen.

BALR. 2 Eau de Parfum for Women omschrijving:

BALR. 2 EAU DE PARFUM FOR WOMEN kenmerkt zich met een zoete aroma. De geur geeft een bloemig gevoel, met een warme basis, wat een spetterende maar toch substantiële indruk achterlaat. BALR. 2 EAU DE PARFUM FOR WOMEN is hèt Eau de Parfum dat u overal mee naartoe wilt nemen.

Geurnoten:

Topnoten: Zwarte bes, peer en roze peper
Hartnoten: Heliotropium, jasmijn en roos
Basisnoten: Vanille en cederhout

Flacon

BALR. 2 Eau de Parfum for Women komt in een strakke witte zeshoekig flacon met het merknaam in het rosegoud gedrukt. Een heel aparte flacon.

BALR. 2 Eau de Parfum for Women Review

Ik vind BALR. 2 Eau de Parfum for Women geen krachtige geur maar eerder subtiel. Het is het type geur waarvan ik geneigd ben om te blijven sprayen omdat mijn neus deze nauwelijks waarneemt. En zelfs na het oversprayen vind ik het niet sterk. De intensiteit van dit geurtje is echt aan de lage kant, helemaal voor een Eau de Parfum. Zelfs als deze geur een au de toilette zou zijn geweest, zou ik het nog steeds niet voldoende aanwezig vinden. Ik betrap mezelf keer op keer op dat ik aan het afwachten ben tot het moment waarop BALR. 2 Eau de Parfum for Women mij met haar kracht zou overvallen. Maar dit moment komt helaas maar niet.
De intensiteit van BALR. 2 Eau de Parfum for Women zou ik het beste kunnen vergelijken met dat van een lekker ruikende body lotion. Het is aanwezig maar het zal zeker geen hoofden doen draaien wanneer je voorbij loopt. Het zal zeker ook geen geurspoor achterlaten of je moet enorm veel hebben opgespoten.

Wat betreft de intensiteit van BALR. 2 Eau de Parfum for Women ben ik teleurgesteld maar dat wilt zeker niet suggereren dat ik de geur zelf niet goed vind. Want het is een fijne geur. Wat mijn neus waarneemt is een subtiele en bescheiden bloemengeur dat geschikt is om op dagelijkse basis te gebruiken. De geur is warm en zacht en geeft mij een lekker gevoel. Groot nadeel is dus dat het op mijn lichaam subtiel aanwezig is. Meer intensiteit had ik zeker fijn gevonden. Hierdoor had de geur bij mij meer indruk kunnen maken.

Persoonlijk vind ik BALR. 2 Eau de Parfum for Women geschikt voor dames die liever niet willen opvallen maar wel lekker willen ruiken. Een geur die je vooral voor jezelf draag en niet zozeer om door anderen waargenomen te worden.

Heb jij al kennis gemaakt met de geuren van BALR.?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *