Back to school met Hema mark my lips, brows & eyes

Onlangs introduceerde HEMA Beauty de nieuwe Back to School collectie. De collectie bestaat uit semipermanente make-up markers die qua uiterlijk bijna niet van echte markers te onderscheiden zijn. In deze collectie vind je meerdere tinten lips markers, brows markers en een eyes marker. Ik probeerde de producten uit, want ja, ik ben natuurlijk wel benieuwd of de producten inderdaad semipermanent zijn.

Op Mommyonline.nl vertel ik wat ik van dit drietal producten vind. Lees je gezellig mee?

Lees gezellig verder op Mommyonline.nl

 

Heb jij de Hema markers al uitgeprobeerd?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *