Artikel op Nailbox.nl | A-England Tennyson’s Romance Collection

A-England is een prachtig Engelse merk dat volledig door Adina Bodana, een Italiaanse modeontwerpster, gecreëerd is. Een zeer getalenteerde vrouw die zich met name door legendes en Engelse literatuur laat inspireren. Een vrouw wiens creativiteit keer op keer verbaasd doet staan.

Eind vorig jaar bracht Adina haar Tennyson’s Romance Collection uit. Een collectie die uit een vijftal intense holografische kleuren bestaat. Op Nailbox.nl laat ik swatches van alle vijf kleuren zien. Lees je mee

Lees hier verder!

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *