Anastasia Beverly Hills Lipstick Matte Cool Brown & Rust Review

Anastasia Beverly Hills is een merk die ik vooral via Instagram ken. Hier zie ik geregeld prachtige producten voorbij komen, maar de verleiding om iets van dit merk aan te schaffen bleef weg. Hier kwam onlangs echter verandering in toen ik tijdens mijn zoektocht naar mooie nude lipstick kleurtjes dit merk tegenkwam. Ik besloot om het merk eens een kans te geven en ik kocht een tweetal lipsticks. En uiteraard laat ik al te graag beide kleurtjes aan jullie zien. Lees je weer gezellig mee?

Dit zijn, van links naar rechts, Anastasia Beverly Hills Lipstick Matte Cool Brown en Rust. Beide bruine tinten en afkomstig uit de matte lipstick collectie. Cool Brown wordt omschreven als een deep taupe brown en Rust een rich brown tint. De Anastasia Beverly Hills Matte Lipsticks schijnen intens gepigmenteerd en super dekkend te zijn. En door de long lasting formule moeten de lipsticks een hele dag mooi op de lippen kunnen blijven zitten. Mijn interesse is gewekt.

Anastasia Beverly Hills Lipstick Matte Cool Brown

Anastasia Beverly Hills Lipstick Matte Cool Brown is een diepe taupe bruine kleur met een roze ondertoon. Dit kleurtje heeft een matte finish en voelt mogelijk hierdoor wat stroefjes aan, maar is wel gelijkmatig op de lippen aan te brengen. Het voelt comfortabel op de lippen, niet zwaar of zo, en over de pigemntatie is niet gelogen: dit kleurtje geeft na een veegje al een prachtig resultaat. Ik vind het fijn dat de lipstick niet in de lijntjes trekt en weinig afgeeft bij het drinken. Wat betreft de houdbaarheid van de lipstick ben ik ook enthousiast: de kleur blijft gedurende de dag comfortabel aanvoelen en blijf uren goed zitten. Een hele dag mooi zitten doet de lipstick dus niet, de intensiteit wordt steeds minder totdat er (halverwege de dag) vrijwel geen kleur meer op je lippen zitten. Het afslijten gebeurd fijn: de kleur wordt op je gehele lippen simpelweg steeds minder duidelijk zichtbaar. Het slijt dus mooi egaal af. Het eventueel bijwerken van de lippen kan moeiteloos gedaan worden zonder de risico dat het geheel lelijk wordt.

Anastasia Beverly Hills Lipstick Matte Rust

Rust is de meer opvallender kleur van dit tweetal. Waar Cool brown bij mij een nude tint is, is Rust veel opvallender. Het is een diep bruine kleur met een geweldige pigmentatie. Echt super dekkend. Mijn ervaring met Cool brown geldt eigenlijk ook voor Rust alleen blijft dit kleurtje wat langer op de lippen zitten.

Al met al ben ik met beide kleurtjes te spreken. Cool Brown is een mooi lipkleur dat perfect bij mijn huidtint past. Zo’n kleurtje die ik altijd wel erbij zou kunnen pakken als ik niet te veel wil nadenken over welke kleur ik wil aanbrengen. Rust is voor mij meer een kleurtje die ik erbij zou pakken wanneer ik niet voor ‘safe’ zou willen gaan. Een kleurtje dat perfect voor het najaar geschikt is en lekker aanwezig is. Wat ik heel fijn vind is dat je bij dit tweetal na het aanbrengen geen omkijk meer naar hebt: aanbrengen en de lipstick slijt gedurende de dag vanzelf mooi af.

Of ik deze Anastasia Beverly Hills Matte Lipsticks het geld waard vind? Nou… laat ik het maar zo zeggen: tenzij de lipsticks in de aanbieding zijn ben ik niet van plan meer te zullen shoppen. Nee, het bedrag van rond de 22-24 euro (per stuk) vind ik ze niet waard. Maar goed.. de lipsticks van MAC vind ik ook niet perse 20 euro waard. Dat zegt misschien meer over mij dan de lipsticks? Je betaalt tenslotte ook voor de merknaam en ik geloof dat je voor veel minder geld vergelijkbare lipsticks kunt vinden.

Ben jij fan van de lipsticks van Anastasia Beverly Hills en vind jij ze hun geld waard?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

5 reacties

 1. zegt:

  Erg mooie kleuren! Dat is inderdaad zo, vaak betaal je voor de naam en de verpakking. Zo vind ik Charlotte Tilbury echt prachtige producten hebben, maar de zere hoge prijzen houden mij tegen. Ik hou het bij mijn budget vriendelijke merken zoals NYX, Sleek, Catrice en essence. Als ik een duurder merk wil, dan ga ik vaak voor Urban Decay, To Faced of Benefit.

  1. zegt:

   Hier ook hetzelfde: de prijzen houden mij ook tegen om de producten van Charlotte Tilbury uit te proberen. Er zijn gelukkig meer dan genoeg budget vriendelijke alternatieven 🙂

 2. Natascha - Beautyopinie zegt:

  Wat een prachtige lipsticks zeg! Maar ben het inderdaad helemaal met je eens. Je betaalt toch een beetje voor marketing, er zijn net zulke fijne lipsticks te koop die een stuk goedkoper zijn.

  1. zegt:

   Ik ben ook alleen van plan meer kleuren te kopen wanneer ze bijvoorbeeld 1+1 gratis aanbieding hebben, Inderdaad, er is genoeg alternatief beschikbaar

 3. zegt:

  Ik vind ze heel erg mooi, vooral de donkere kleur vind ik prachtig ?. Fijn ook dat ze lang blijven zitten en gelijkmatig afslijten. Bij goedkopere merken is dat wel vaak een stuk minder denk ik. Maar lipsticks rond de 20 euro vind ik ook erg prijzig, dus ik zou ze ook alleen kopen wanneer er een leuke actie is ?.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *